3 jocs addictius que no t’hauries de baixar

Fa algun temps en la nostra secció a la revista UrbanFreqüències” vos recomanarem tres jocs que hem estat provat i que teníem ganes de ressenyar ja que fa temps que no parlem d’apps. Allà van: A l’estil del mític Super Mario Bros vos presentem Jumpy. Amb el personatge -que podrem anar canviant- hem d’anar avançat al llarg de tres mons arreplegant monedes, colpejant rajoles amb el cap per a obtenir més premis, saltant damunt d’alguns enemics i esquivant-ne d’altres. El disseny és a l’estil pixel que recorda al Crossy Road, que ja vos vam portar en aquesta secció. En definitiva un joc de maneig simple que l’únic que hem de fer és tocar en la pantalla per fer que el nostre personatge bote, com indica el propi nom del joc “jump”.

El següent recomanat per al teu smartphone és el Race Time, l’objectiu aquesta vegada és donar dos voltes a un circuit en el menor temps possible impulsant el nostre vehicle. Amb els rànquings online fa que el joc siga addictiu i vulgues superar-te mil·lèsimes de segon per pujar més amunt. Una carrera no dura més de 30 segons. Només hi ha una pista disponible que canvia cada 24h i torna a reinciar-se el rànquing. Cada dia tindrem una nova oportunitat de provar la nostra habilitat. I és que el Flappy Bird va obrir la porta aquestos jocs indies, molts desenvolupadors independents troben en aquesta fórmula senzilla i divertida la possiblitat d’arribar al gran públic.

És el que també intenten aconseguir els creadors de Timber Man, un joc amb una premissa senzilla però amb molta força. L’objectiu del joc és talar la major quantitat d’arbres possible mentre evitem tant xocar-nos amb les branques de l’arbre com que se’ns acabe el temps. Els controls són senzills a més no poder: prémer per a talar i triar el costat evitant les rames. Haurem d’assegurar-nos de talar a una bona velocitat perquè no se’ns acabe el temps.

Totes aquestes apps al ser amb mecanismes senzills i tecnologia 2D són poc pesades i aptes per a qualsevol mòbil. A més a més són gratuïtes -uns amb publicitat, altres amb compres in-app-. Ja ens contareu pel Twitter com va el vici!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €