Eugeni Alemany fitxa com a col·laborador per «Tips» de TVE

eugeni alemany

El «comediant, guionista i agitador» de Sueca, Eugeni Alemany, ha fitxat pel programa Tips del segon canal públic, La 2. Es tracta d’un magazín vespertí produït a Sant Cugat (Barcelona) i copresentat per la periodista Ruth Jiménez i l’humorista Txabi Franquesa. El format porta en l’aire des de setembre de 2016 i ofereix diversitat de continguts relacionats amb les tendències de cuina, nutrició, esports, psicologia, moda, economia, divulgació científica i cultura. Ara, passem de veure a Eugeni Alemany en Youtube o els escenaris a la televisió pública.

El fitxatge com a col·laborador d’Eugeni Alemany a ‘Tips’, tanmateix, és ben recent. Començà el 3 d’abril i ja hem pogut gaudir de la visibilització de la cultura valenciana a colp d’humor: entrevistats esclafant l’ou bollit de la mona de pasqua, valencians conduïnt una bici de transportistes, el mercat de Russafa, un bany en les coves de la Vall d’Uixó de Castelló, el Tribunal de les Aigües, una partida de pilota al Trinquet de Pelayo.

 


Fins i tot ja podem escoltar música valenciana de fons en els seus reportatges, com la cançó ‘Esbarzers’ de La Gossa Sorda (min 13). Ja trobàvem a faltar els reportatges d’Eugeni Alemany a lo «Caiga Quién Caiga» o «A ningú que li passe»  El veurem en algun programa de la propera televisió pública valenciana?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €