Gala Caldirola: l’extronista valenciana que triomfa a Xile

Gala Caldirola

A alguns deu sonar-los la cara de Gala Caldirola, la jove d’Altea (Marina Baixa) qui, en qüestió d’un any, s’ha convertit en tota una celebritat a Xile. Altres, tal volta, no l’han vist mai per cap pantalla. Pistes: aconseguí la fama nacional farà cosa de 5 anys, en el programa de cites, «Mujeres y Hombres y Viceversa». Malauradament, mentre estava de tronista a l’estiu del 2012, i amb només 19 anys, va patir un accident de trànsit. Quasi li costà la vida i va haver de sotmetre’s a intervencions quirúrgiques, sobretot a la part dreta de la cara, la més afectada per l’impacte en sorgir parapetada per la finestra del cotxe.

Eixe accident li suposà un abans i un després. Li canvià, no només el físic, sinó que també la seua filosofia de vida i caràcter. De jove rebel a adulta pausada, positiva i madura. No ha sigut fins la seua participació en el reality xilè de 2015, «Volverías con tu ex», que reaparegué en les pantalles, i per la porta gran. En el següent vídeo sabreu com i per què el programa xilé es va fixar en ella.

Precisament, és en este exitós format de Mega -televisió privada xilena- en el qual quedà finalista i guanyà la fama. Un catxe altíssim que ara gaudeix a Llatinoamèrica i, sobretot, a Xile. El seu saber estar i caràcter bondadós va enamorar els xilens. De sobte, pels carrers de Santiago, desenes de paparazzis la perseguien.

Després d’eixir del reality que li donà la fama, a la d’Altea no han parat de ploure-li les ofertes televisives, publicitàries i d’altres índoles. El seu compte d’Instagram supera el milió de seguidors i veure el seu perfil pot resultar una autèntica pel·lícula sobre un somni americà acomplit.

Un dels capítols més destacables de l’alacantina Gala Caldirola fou la seua candidatura a Regina en el festival social més important de Xile, Viña del mar, el qual té cabuda, cada any, en l’estiu sud-americà. No aconseguí ser reina Viña del Mar 2017, però quedà finalista i la seua acceptació i popularitat brollà com l’espuma. Abans, però, el passat desembre del 2016 aconseguí guanyar el Vedetón del programa anual Teletón, junt amb un company de reality.

De relacions públiques de discoteques madrilenyes, ha passat a dedicar-se a ser només ella, com a veritable protagonista de la faràndula xilena. Videoclips, anuncis i «panelista» (presentadora en el dialecte xilé) de la televisió privada La Red.

En l’àmbit personal, Gala Caldirola es troba lluny de la seua terra i família i ja s’ha assentat en Santiago de Xile. Des de fa pocs mesos s’ha convertit en la parella sentimental del futbolista xilè, Mauricio Isla, i ja ha consolidat una vida en el país sud-americà. Qui li diria a esta jove marinera fa 7 anys, que acabaria sent una de les personalitats més aclamades a l’altra banda del mar atlàntic.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €