Maria Juan i Eugeni Alemany a Ontinyent al festival Fes la mona

Festival Fes La Mona Ontinyent

Fes la mona, nou festival d’humor per al divendres de Pasqua a Ontinyent. Amb Maria Juan i Eugeni Alemany.

El pròxim divendres 14 d’abril Ontinyent acollirà el Festival Fes la mona, una nova proposta per a Pasqua dirigida a grans i menuts que omplirà el Teatre Echegaray de màgia, diversió i, sobretot, comèdia. Amb la participació de Maria Juan i Eugeni Alemany.

El Fes la mona començarà pel matí amb un espectacle de màgia i humor per als més menuts: FlipoMagia. A les 11:30 hores arribarà a l’Echegaray Flipo, l’ajudant del gran màgic Fetuchini, qui haurà de fer-se càrrec de la funció en absència del seu mestre. Serà capaç de fer-ho com cal? No ho sabem! El que de segur portarà són els seus propis trucs de clown i d’il·lusionisme còmic, en una obra en què serà complicat distingir on acaba la màgia i comença el riure.

El plat fort del festival serà a les 22 hores, quan podrem gaudir per primera vegada junts damunt un escenari de Maria Juan i Eugeni Alemany. Serà amb l’espectacle No estem bé, una obra carregada de sàtira a la valenciana en què l’ontinyentina i el suecà alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d’actualitat i s’esquincen les vestidures. Extraversió i humor transgressor en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i altres sorpreses al més pur estil cabareter.

El preu de les entrades és de 5 euros per a FlipoMagia (entrada única) i de 10 euros anticipada i 12 en taquilla per a l’obra No estem bé. I correu a per elles perquè ja s’han esgotat les entrades de platea i obrin una segona sessió el mateix dia 14 a les 20h. Les entrades les poden adquirir ja on-line ací.

Així que, ja sabeu, com diuen la gent Sinèrgies i Producciones Mamarias, aquestos dies de festa com mana la tradició: per Pasqua, Fes la mona!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €