Nova fornada de videoclips valencians

Cada mes ens topem amb noves produccions audiovisuals. Si som la comunitat amb més músics en relació a la població, com no hauria d’haver-hi aquest ritme de creació de videoclips?

LA TIA FIGA – ‘TRAP BRUT’

Tenim nova trapera! La tia figa (Elisa Borredà) és la trapera més desvergonyida de l’escena valenciana. Tal volta competiria amb Mueveloreina, però, nosaltres som fans de com sonen els mots valencians més grollers en un tema traper: “Mante, no me toques els ovaris que sinó t’astampe… m’auela m’ha dit que la meua cosina s’ha posat, de nou, a festejar”. Des de la Vall d’Albaida tenim un nou rural style del qual se’n sentirà a parlar molt.

TREMP – ‘TRIPIJOC’

I seguint amb l’escena en valencià, la banda de rock indie de Gata de Gorgos (Marina Alta), Tremp, és un dels grups amb novetats. Ja fa un any que publicaren l’àlbum Zaindu (Mésdemil, 2016) i ara tradueixen al llenguatge audiovisual el seu track número 10: ‘Tripijoc’. Es tracta d’un clip gravat als Atomic Studio de Marc Dasousa i d’una cançó «psicodèlica, que més bogeria acumula, la qual canalitza en una desesperació profunda i pesada, a la vegada, alliberada».

EDU IMBERNON & DUOLOGUE – ‘UNDERWORLD’

D’altra banda, en el gènere de l’electrònica, l’internacional valencià Edu Imbernon publica nou clip amb Duologue. El nou videoclip a duo del productor i DJ d’electrònica és una autèntica hipnosi visual.

DANCE CRASHERS – ‘VALERIE’

I creuem el toll Atlàntic per a marxar cap a Jamaica. El grup de reggae d’Alfafara (El Comtat), Dance Crashers, publica nou el videoclip de la versió d’una de les cançons de la desapareguda jazzista, Amy Winehouse: ‘Valerie’. La veu de la vocalista no li té res a envejar a la cantant britànica.

MARINAH – ‘GUAYO’

Darrerament, la valenciana Marinah porta el bon rotllo i l’alegria amb la fusió de reggae i rumba. Acaba de publicar Afrolailo (2017), un disc ple de cançons rumberes, alegres i combatives tot nodrint-se dels estils afro, la música llatina i el hip-hop. ‘Guayo’ és el tema que cobra vida en un videoclip a tot color i ritme popular.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €