Els balls d’esta actriu valenciana triomfen a Instagram

gemma marín nespresso

Gemma Marín és una valenciana de 30 anys que va haver de marxar als EUA per a acomplir el seu somni de ser actriu i ballarina. L’any 2013 Marín se n’anà a viure a Los Ángeles i d’ençà que mostra el seu dia a dia en Hollywood a través del seu compte d’Instagram, ja amb vora 250 mil seguidors. Tindre un embaràs no ha estat un impediment per a continuar ballant i fent vídeos per als seus seguidors i seguidores. La primera publicació, en la qual ballava embarassada de 33 setmanes, fou tan exitosa que decidí continuar amb la saga de vídeos.

Fins fa ben poc la podíem veure embarassada i ballant amb la seua parella sentimental, el boxejador panameny Israel Duffus, però farà cosa de més d’un més que va donar a llum a Alexandra. Ara continua pujant vídeos a la seua xarxa social junt amb la seua parella amb la filla als braços. Els vídeos compten amb milions de reproduccions.


Dins de les nostres frontes, a Gemma Marín l’hem pogut veure a sèries de ficció com Negocis de família (Canal 9) i amb papers de repartiment a Aida o La que se avecina. Fins i tot, va formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València en 1997.

Als començaments de març, Gemma Marín va deicidir obrir-se un canal a Youtube, Ge-mama. Ja compta amb vora 12 mil subscriptors i el primer vídeo és el mateix en el qual apareix ballant embarassada de 33 setmanes. El segon audiovisual és una mena de carta de presentació de Marín, on explica que a Espanya no trobava feina d’actriu i va prendre la difícil, però encertada, decisió de mudar-se als EUA.

«Vaig vindre a Los Ángeles amb 187€ i 23 cèntims. No tenia bitllet de tornada ni cap ajuda econòmica i, pràcticament, no coneixia a ningú. El primer any vaig plorar molt, menjava a diari pasta amb formatge. Alguna cosa dins de mi em deia “has de ser valenta, aguanta”. A poc a poc vaig trobar la manera d’eixir endavant».

Amb els 87 dels seus 187€ es comprà una disfressa de pirata. Amb la disfressa, anà al Passeig de la Fama i pogué aconseguir propines mentre feia audicions. I, amb eixos diners, pogué pagar el lloguer i els queviures. Així fou el difícil començament en la vida de Gemma Marín a Hollywood.

Després de dos anys i mig d’estar a Los Ángeles, la carrera de Gemma Marín va tindre un punt d’inflexió. Aconseguí rodar un anunci de Nespresso junt amb George Clooney i Danny DeVito. Més tard, decidí aprendre a fer boxeig i, així, és com va conéixer la seua parella sentimental, que era el seu professor de lluita. Esta és, sens dubte, una història més de valencians que tracten d’aconseguir el seu somni americà. Qui no arrisca, no guanya.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €