Mafalda canta a l’Hatortxu Rock pel seu 20è aniversari

hatortxu rockL’Hatortxu Rock és un dels festivals amb més renom de l’escena alternativa a Navarra. Enguany celebra la seua vintena edició i entre els grups confirmats al cartell estan els valencians Mafalda, Auxili, RIOT PROPAGANDA, ZOO, El Diluvi i Xavi Sarrià i Miquel Gironés (d’Obrint Pas) junt amb Betagarri.

Precisament, ha estat el grup de València, Mafalda, qui s’ha encarregat de publicar una cançó amb videoclip per motiu dels 20 anys d’aniversari de l’Hatortxu. ‘Kristal Kolpatuak’ és el nom del tema en basc de Governors i que Mafalda ha versionat.

El grup de rock, Governors, va fer ‘Kristal Kolpatuak’ per a l’edició número X de l’Hatortxu, en el 2007. D’aquesta manera, Mafalda porta al seu terreny un dels temes més representatius del festival basc. Tal i com assenyalen a la descripció del vídeo, Mafalda dedica la versió a «les represaliades per l’Estat espanyol en Euskal Herria i als seus familiars que ho pateixen de forma indirecta, es juguen la vida en la carretera i assumeixen les despeses exonòmiques i de temps que això comporta».

hatortxu rock cartell

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €