Pellikana publica nou videoclip del senzill «Imagina»

pellikana videoclipEl grup de Castalla (l’Alcoià), Pellikana, publica nou videclip d’ ‘Imagina‘. Es tracta del tercer senzill del darrer EP, Viure’t (Mésdemil, 2017) i ha estat produït per Sam Ferrer, del WZ Estudi. El tema convida als oïents a atrevir-se a imaginar en un ambient relaxat, com el de la platja i la mar. El treball de Pellikana són només 3 cançons que ens plantegen qüestions vitals, en la línia del tema i títol del disc.

En la tercera entrega de Viure’t, ‘Imagina’ parteix d’una idea: totes i tots tenim desitjos durant la vida i els plasmem a través metes i aspiracions. No obstant això, hi ha moments en què defallim, els desitjos s’esvaïxen i perdem l’esperança de complir-los. En este punt, ‘Imagina’ sorgeix per animar a reprendre l’esperança perduda. Un tema amb bases reggae que, en este videoclip, pren també la mar com a escenari. Tranquil·litat, platja i inspiració. Tres elements que s’arrodoneixen amb l’estil jamaicà.

PELLIKANA – ‘IMAGINA’

El videoclip el protagonitza una xica jove (Ana Casarrubio), qui ens representa a tots nosaltres quan hem perdut l’esperança en aconseguir allò que desitgem, però, lluitem per recuperar-la. Una botella amb un missatge portarà a la protagonista pel camí cap a l’esperança. El moment del «gir inesperat», en el qual la protagonista recupera la confiança en el futur, és al final del videoclip, quan apareix el cantant del grup, Manel Espinosa. L’espurna de la retrobada es representa amb un xoc de mans que llança la idea de comunió entre nosaltres i el coratge.

El treball audiovisual ha estat enregistrat a la platja d’El Altet, a Elx (Baix Vinalopó) per Amador Pérez, qui també l’ha editat. Fa uns quants mesos, la banda castalluda va viure un gran canvi en la formació. El cantant principal, David Payà, va deixar Pellikana, tot i que va mantindre’s a l’altra banda que compaginava, El Diluvi. Això ha comportat canvis en el lideratge: Manel Espinosa pren el relleu i Pellikana s’apropa més cap a un so funky enèrgic.

Després de 9 anys en actiu, Pellikana compta amb 5 treballs discogràfics: Titelles (Mésdemil, 2011), Tardor (Mésdemil, 2013), Desperta! (Mésdemil, 2013), Moltes Llums (Mésdemil, 2016) i Viure’t. Pellikana assegura que la seua música «és energia, és alegria i és diversió. Al cap i a la fi, la nostra música és com som nosaltres: una amanida, una barreja des de la mirada de la nostra terra a les diferents cultures i estilsmusicals que conformen la societat». Idiosincràsia musical que Pellikana defensa amb el riure i el positivisme com a teló de fons.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €