Arranca el Feslloch 2017 amb els enèrgics concerts de Roba Estesa, Doctor Prats…

Ahir Benlloch va viure la primera jornada del Feslloch 2017. Durant tot el matí, i abans de l’obertura oficial de la zona d’acampada, eren desenes les tendes que anaven brollant a la pinada. El festival però no es va inaugurar fins a la vesprada. El mític correbars va recòrrer el centre de la localitat amb la Xaranga de Benlloch amenitzant el recorregut. En aquesta vetllada inaugural van brillar amb especial força tres bandes catalanes que van fer suar el públic de valent amb tres directes molt enèrgics. Parlem de Roba Estesa (que van comptar a més amb una intèrpret de signes), Oques Grasses i Doctor Prats. L’altre gran concert de la nit el van protagonitzar Pepet i Marieta, estrenant la cançó oficial del festival ‘Nemon de festa’ i homenatjant el seu antic membre Paco Albiol, que va faltar fa dos anys pocs dies abans de la darrera actuació del grup al Feslloch.

Feslloch 2017

A més, durant la jornada de dijous es va materialitzar una iniciativa sorgida de les pròpies assistents al festival. Es tracta del punt violeta, una mesura que pretén fer fora el masclisme d’un espai com el Feslloch. La idea es va presentar també a l’escenari principal del festival, i va ser rebuda amb una gran ovació. Des de l’organització han valorat molt positivament la iniciativa, que reforça l’objectiu de fer del Feslloch un festival totament segur i acollidor.

Les xifres de venda d’entrades fan pensar en una assistència similar a la de l’anterior edició (fregant els 10.000 assistents), amb 2.000 abonaments venuts fins ara i més de 300 entrades d’un dia venudes ahir dijous. Es preveuen a més al voltant de 500 assistents extra cadascun dels dies que resten de festival. Aquells que encara s’animen a visitar la bonica localitat de Benlloch i gaudir del gros de les activitats i concerts del festival Feslloch poden comprar encara l’abonament per a divendres i dissabte (32€) o adquirir una entrada d’un dia (20€) tant a les taquilles com a la web del festival www.feslloch.com. Manel o Ebri Knight, a més de l’esperat ‘Feslloch a Banda’ són alguns dels principals al·licients de la programació de demà divendres. Hi actuaran també els populars Animal, Gener, Égalité, Candela Roots, La Fúmiga, Les Kol·lontai, Escala i Corda i DJ Macondo. Dissabte el Feslloch clourà amb els concerts de ZOO, Smoking Souls, Xiromita Trad Project, El Diluvi, Pupil·les, Tomàs de los Santos i Mireia Vives i Borja Penalba entre d’altres, a més de l’actuació de l’actor i humorista Xavi Castillo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €