[Bioritme] Els valencians dominen el cartell del festival sostenible

La cinquena edició del Bioritme que proposa una trobada al voltant de l’economia sostenible, la salut natural, l’alimentació ecològica, l’activisme social i la música rebel presenta, just el dia que comença l’estiu i quan només queden dos mesos per fer cap al pantà de Sau, els tallers, les xerrades, els espectacles de teatre i circ, les activitats familiars i altres novetats que completen la programació del BioRitme Festival.

Gran afluència de grups valencians al Bioritme

Com ve sent habitual al festival de Vilanova de Sau els grups valencians tenen una pressència destacada, enguany els assistents podran veure a Aspencat, Mafalda, El Diluvi, Pupil·les o Candela Roots compartint escenari amb Boikot, Sara Hebe, Dakidarria o Green Valley.

bioritme 2017 horaris

Les activitats del Bioritme 2017

Distribuïdes en diferents àrees temàtiques, com la Zona BioCirkus, l’Espai Consciencia’t, la Zona Benestar o el BioMarket, les BioRitmeres i els Bioritmers podran gaudir dels espectacles de Títeres Desde Abajo, Karkocha o Catastrofer, fer pràctiques amb un dapostar, un monocicle o un pal de foc, i participar d’un cercle de percussió, una sessió de ioga o un passeig en barca solar, entre d’altres activitats. La canalla, element imprescindible pel present i pel futur, tindrà un espai propi, amb jocs i joguines, tallers i espectacles, que funcionarà tot el dia (de 9 h a 22 h) i en què la natura i l’ecologia seran sempre presents.

En aquesta cinquena edició del Bioritme, les xerrades programades a l’Espai Consciencia’t incideixen en temes de plena actualitat: les persones refugiades, la presència de les dones a la música i la sobirania alimentària. I cal recordar l’estreta col·laboració establerta des del BioRitme Festival amb dues empreses del sector de la producció ecològica: Jabones Beltrán, que oferirà una pastilla de sabó 100% natural a cadascuna de les persones assistents al festival, i Cerveses Lluna, proveïdor de la cervesa oficial del festival, d’estil Blond Ale.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €