Es busquen músics per a participar en una pel·lícula valenciana

Es busquen músics valencians per a una pel·lícula

Un dels grans productors espanyols necessita actors no professionals per a una pel·lícula que es rodarà a València a principis de 2018. Es tracta de Fernando Bovaira, el productor de Fernando Amenábar. Ha desembarcat a València amb un projecte cinematogràfic per al qual necessita actors. Però no necessita intèrprets qualssevol. Bovaira està buscant músics homes valencians i valencianoparlants, d’entre 20 i 30 anys, que no hagen tingut experiència en el món de la interpretació. Uns curiosos requisits que obrin la porta del cinema a milers de persones que en altres circumstàncies no tindrien ni la mínima oportunitat.

Com participar en el càsting de la pel·lícula

Els interessats poden posar-se en contacte amb la productora a través del correu electrònic <elclubdeltalento@gmail.com>, per a establir la data i hora per a les entrevistes. La responsable de càsting de la producció ha anunciat que està disposada a desplaçar-se on siga per mantindre una conversa amb els interessats. Normalment, aprofita l’assaig de les bandes per a —abans o després— fer entrevistes personals a cada membre. Aquestes solen ser enregistrades amb un mòbil i duren entre dos o tres minuts.

El film es rodarà a la ciutat de València i voltants a principis de 2018, i té com a protagonistes a músics d’una banda de música d’un poble de València. Finalment, la productora ha comunicat que el treball estarà remunerat d’acord amb el conveni de cine vigent.

Productora de grans pel·lícules espanyoles

L’oportunitat és única, ja que Fernando Bovaira ha treballat en la productora de cinema de Sogecable amb Alejandro Amenábar, en produccions com Àgora, Mar adentro o Los Otros. A banda d’això, també sigut productor amb José Luis Cuerda en La lengua de las mariposas i Los girasoles ciegos, amb Julio Médem en Lucía y el sexo, o amb Daniel Sánchez Arévalo en Primos i La gran familia española.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €