Música

Dani Miquel, karaoke per aprendre cant popular valencià en família

Redacció | 15 setembre 2017

'Cantem amb Dani Miquel' presenta amb Bromera un projecte audiovisual amb karaoke

Bromera i Dani Miquel estan acabant de perfilar un nou projecte junts. Es tracta de Cantem amb Dani Miquel, una obra audiovisual que recull els èxits del cantacançons en un llibre-DVD. Aquest format —que es posarà a la venda en novembre— inclou una selecció dels temes més coneguts i aclamats pel públic que acudeix als seus concerts. A més compta amb una funció de karaoke. “Perquè les famílies puguen aprendre fàcilment a cantar les peces del popular cantant valencià”, ha comunicat Bromera.

El videoclip ‘Parla valencià!’ comptarà amb la participació del públic

Dani Miquel i Bromera han fet una crida a través de xarxes socials perquè s’envien imatges i vídeos amb el lema de la cançó Parla valencià!. Fins al 25 de setembre, els seguidors de Dani Miquel estan convidats a enviar les seues propostes per tal d’aparéixer en aquest vídeo que formarà part del llibre-DVD. L’adreça que han facilitat per fer arribar les imatges és <parlavalencia@gmail.com>.

Disponible en les llibreries per a la campanya nadalenca

El cantacançons Dani Miquel afronta aquest projecte amb molta il·lusió. Reconeix que, tot i la gran tasca que ha suposat, ell i els Ma-me-mi-mo-músics s’ho han passat realment bé durant la gravació. Aquests vídeos, adverteix, amaguen més d’una sorpresa. El llibre-DVD arribarà a les llibreries en novembre i es convertirà en una gran opció per a les compres nadalenques.

Unió per generar un producte de qualitat

El director literari d’Edicions Bromera, Gonçal López-Pampló, ha posat l’accent en tots els ingredients que conformen la producció de Dani Miquel. La capacitat d’unir creació pròpia i tradició popular, sumada a l’èxit entre el públic infantil, però també adult, han fet d’ell una de les veus imprescindibles de l’escena valenciana actual. El seu treball d’innovació ha tingut una acollida excepcional entre el públic i les melodies més tradicionals conviuen amb èxits propis que s’escolten arreu del País Valencià. Amb tot açó, la unió entre l’editorial i el músic donarà com a resultat un producte audiovisual de qualitat, atractiu i d’acord amb els temps

 

, , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.