‘La llum incondicional’ és el primer avançament del nou disc de Tardor

La Llum incondicional és l'avançament del nou disc de Tardor

Tardor ha fet públiques dos cançons com avançament del seu nou disc. La primera d’elles és La llum incondicional, nova cançó —i número 1 de la llista de setembre de Tresdeu.com— del CD que s’anomenarà Patraix. Segons els valencians, aquest és un dels temes més rítmics del disc i condensa els elements que després es podran trobar a la resta de l’LP. Lletres que parlen de la senzilla felicitat, de trobar un lloc al món després de rodar i rodar, i d’algunes respostes als enigmes de joventut. Ahir, 13 de setembre, van llançar el videoclip de Nevar a València.  El nou àlbum es publicarà el pròxim 20 de setembre, però ja es pot gaudir de dos dels temes que avancen del nou treball.

Estrena al Palau de la Música de València

L’estrena de Patraix dalt dels escenaris tampoc es farà esperar massa, ja que el 28 de setembre actuaran al Palau de la Música de València. Hi haurà ganes segur de veure i escoltar “el nou rumb” que reconeix haver pres la banda. La producció d’aquest tercer disc ha anat a càrrec de Ricky Falkner.

Bona acollida de ‘La Llum incondicional’

“Encara estem meravellats amb la resposta que ha tingut l’estrena de La llum incondicional. Volem donar-vos les gràcies pels comentaris tan bonics que ens estan arribant, ens encanten. Com sabeu, tindreu la primera oportunitat d’escoltar les cançons en directe el pròxim 28 de setembre al Palau de la Música de València de la mà de Good Farmers G.M. i EL CAIMAN PRODUCCIONES. Recordeu que les entrades són numerades i que van esgotant-se a bon ritme”. Els membres del grup tenen bones vibracions amb el retorn rebut per part del públic.

Videoclip de ‘Nevar a València’

Ahir, 14 de setembre, Tardor va publicar el segon avançament titulat Nevar a València. Es tracta d’un pla seqüència rodat al cor de Patraix, amb el que han volgut retre homenatge al barri i a la ciutat de València. En ell se’ls veu vestits d’alpinistes, amb motxilles i estoreta. Com a curiositat es pot dir que el videoclip es va rodar en ple agost, a càrrec de Little Canyon Studios de Burjassot.

Nou rumb de la banda

Tres anys després del llançament d’Una ciutat invisible (Mésdemil, 2014), Tardor ha escollit un nou camí que queda patent en Patraix. La incorporació de Yeray Calvo (Novembre Elèctric) als teclats i guitarra, i la tasca de Ricky Falkner, un dels productors més prestigiosos de l’estat, marquen el nou rumb de la banda, que a més ha encetat una aventura com a segell discogràfic amb el nom de Primavera d’Hivern.

Tardor, un grup necessari

En un comentari al canal de Youtube de Tardor, Smoking Souls ho ha tingut molt clar a l’hora de definir el grup de Patraix. Asseguren que són “necessaris. I s’expliquen. “Per a nosaltres un grup necessari vol dir que aporte frescor a una escena musical. Que aposte per productors de primer nivell. Que fa el que vol, no el que el mercat demana. Això és un grup necessari per a nosaltres”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €