Plan B exhibeix el seu treball a Instagram

Dj Plan B exhibeix el seu treball a Instagram

Martin Plan B té el perfil d’Intagram a replet de vídeos del seu treball com a DJ. Normalment se’l veu a ell, amb una càmera fixa davant, creant nous sons i noves mescles amb els plats i la resta del set. Publica vídeos breus en els quals mostra alguns fragments de les seues sessions. Les seues remescles són ben conegudes en l’àmbit estatal. En els últims anys s’ha convertit en un dels més valorats en aquesta disciplina.

Remix de ‘La Recepta’ de Doctor Prats

Altra de les ocupacions més o menys habituals de Martin Plan B és fer remix de cançons de grups actuals. L’últim exemple publicat és ni més ni menys que La Recepta de Doctor Prats. El grup català està creixent i amb aquesta versió de Plan B ha donat frescor a una de les cançons d’Aham Siah, publicat l’any passat.

Varietat i iniciatives originals

Dins del seu característic estil, Plan B ofereix una gran varietat de remescles. Es grava punxat solament amb vinil, fent un especial de tornades, de cançons que parlen de diners o de temes que contenen “la la la”.

Últim vídeo amb temes de piano

Sense anar més lluny, fa cinc dies va penjar una d’aquestes iniciatives originals. L’últim vídeo que ha publicat a Instagram té com a late motiv el piano.

Live sets de Plan B a Soundcloud

Veure’l en directe enxisa tant com escoltar-lo, però malauradament el primer no es pot fer sempre. Però el que sí es pot fer és entrar al seu canal de Soundcloud. En ell es poden escoltar nombroses propostes del gandienc. Entre altres, es pot reviure la sessió que va preparar per a l’última edició del Festivern o per al San San Festival de 2014.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €