Les imatges més emotives del comiat d’Aspencat a València

 

Les millors fotos i vídeos del comiat d'Aspencat amb Txarango i Viva Suecia

El que es va viure el divendres passat a la Plaça de Bous de València és difícil de descriure amb paraules. Per eixe motiu plantegem un recull de fotografies i vídeos amb el més destacat de la nit. 8.000 persones —es van esgotar les entrades— van gaudir del Concert de Benvinguda de la UVEG més emotiu que es recorda. Viva Suecia i Txarango foren dos convidats de luxe per al comiat d’Aspencat a València. Des del principi fins a la fi l’esdeveniment va estar farcit de moments per al record. Perquè poques vegades es viu un concert d’aquestes característiques amb la Plaça de Bous abarrotada. Però mai es repetirà un comiat d’Aspencat com el del divendres passat.

Èpic comiat d’Aspencat

El públic durant del concert d'Aspencat al Concert de BenvingudaGrans moments va haver molts durant tota la nit. Però sens dubte el protagonisme era per a Aspencat. Tothom esperava un comiat històric i no van fallar. La seua actuació va deixar moments de nostàlgia, alegria, tristesa, esperança, bogeria… Tota una barreja de sentiments amb el denominador comú de l’energia i l’èpica que sempre ha acompanyat a Aspencat. El millor es veure les impressionants imatges que deixa la seua actuació del 20 d’octubre, una data que quedarà marcada en la memòria dels seus seguidors.

Introducció de ‘Trinxeres en la foscor’ amb Remei Giner

‘L’Herència’ amb Xavi Sarrià i Feliu Ventura

Si voleu veure més fotos i vídeos podeu fer un repàs als comptes de Facebook i Twitter del Concert de Benvinguda.

Ací teniu un extra, un vídeo de Tresdeu en el qual podeu veure vuit minuts de l’última actuació d’Aspencat a València.

Txarango

Amb Txarango —el segon grup de la nit— ja no cabia ningú. La gent va entrar des d’una hora abans que començaren les actuacions i això va evitar les cues, permetent a tothom estar al lloc en el moment indicat. El públic tenia ganes de veure i escoltar el que per a molts és el grup català del moment. Es va notar. El directe de Txarango va deixar imatges màgiques tant per al públic com per als mateixos artistes.

‘Quan tot s’enlaira’

Txarango durant el concert de la Plaça de Bous de València amb Aspencat i Viva Suecia

Foto via Miguel Lorenzo

Viva Suecia

El grup murcià va ser l’encarregat de començar la nit, demostrant perquè són tendència a tot l’Estat. Des d’un principi tingueren el suport d’un públic molt matiner a l’hora d’entrar a la plaça. El disc Otros principios fundamentales va quedar presentat a València i el concert iniciat amb energia i bones vibracions.

Foto via Miguel Lorenzo

 

Viva Suecia va obrir el concert de Benvinguda amb Aspencat i Txarango

Foto via Miguel Lorenzo

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €