Laverge presenta ‘Handle This’ dissabte a València

Laverge presenta 'Handle This' dissabte a València

Laverge torna el dissabte 28 d’octubre a la sala valenciana Loco Club per presentar el seu primer LP, Handle This. Els membres de la banda asseguren que aquesta primera actuació «no deixarà ningú indiferent amb la posada en escena i l’amplificació dels temes del nou disc». Una de les novetats és que l’àlbum es podrà comprar en format físic (vinil i CD) durant el concert. A partir del 6 de novembre estarà disponible en la tenda online Carcosa Records i en la tenda de discos Devil Records de València. Des de principis d’octubre es pot escoltar i comprar a través de la plataforma digital Bandcamp. Handle This ha estat produït, editat i masteritzat en Carcosa Studios per Guillermo Sanz, i co-editat per Devil Records i Carcosa Records, ambdós segells independents valencians.

Tin Robots i The VibroWaves en la presentació de Handle This

El Loco estallarà de potència durant el concert de presentació de Handle This, que comptarà amb Tin Robots i The VibroWaves com a convidats. La primera és la banda d’Emili Crimentales, que obrirà la nit en acústic amb pinzellades de pop i psicodèlia. El segon és un brillant duo de poderós rock-garatge, finalistes de l’última edició del Sona la Dipu.

Horaris i entrades

Obertura de portes: 22:30

Tin Robots: 23:00-23:20

The VibroWaves: 23:30-0:00

Laverge: 0:30-1:30

Les entrades anticipades es poden comprar a 6 euros a través d’aquest enllaç: http://entradium.com/entradas/laverge-presenta-handle-this. El preu en taquilla serà de 8 euros.

Biografia de Laverge

Laverge es va crear en 2013 va auto editar el seu primer EP Back to the wild en 2014, produït i gravat per Guillermo Sanz en Millenia Estudios (València) i esgotant totes les existències en 2015. Aquest primer EP va rebre molt bones crítiques i gran suport per part de la comunitat musical local i mitjans especialitzats durant la seua etapa de promoció. El grup fuig d’etiquetes tradicionals per a definir el seu so com a «música per a conduir» o «rock infusionat en bourbon». Des dels seus inicis ha seguit una filosofia «do it yourself»  per al disseny i producció dels seus materials.

FOTOS: Vikpamnox

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €