Els millors restaurants del País Valencià reben noves estreles Michelin

El Rodat s'estrena a les estreles Michelin

Foto via: El Rodat

Ahir, dimecres 22 de novembre, a la nit, es va celebrar a Tenerife la gala d’entrega de les estreles Michelin d’enguany. Aquestes distincions són les més importants que s’atorguen als restaurants de l’Estat. El País Valencià continua demostrant que és un referent gastronòmic. Tres nous establiments han aconseguit la seua primera estrela enguany i en total, el nostre territori ja en suma més de vint. Destaca per damunt de totes la comarca de La Marina, on pareix que l’alta cuina ha trobat una ubicació immillorable. De fet, dels tres restaurants que han rebut la primera estrela Michelin dos són d’allà: L’Audrey’s Restaurant de Calp i El Rodat de Xàbia. A més, Quique Dacosta (que té el restaurant a Dénia) és l’únic que té en el seu poder les tres estreles, i per tant està entre els millors dels millors.  El tercer en estrenar-se enguany es troba a la ciutat de València, és el Sucede.

LListat i enllaços de restaurants amb estreles Michelin

Audrey’s Restaurant, Calp, 1 estrela (Novetat)

«En Audrey´s restaurant fusionem la tradició mediterrània amb els conceptes culinaris més globals». Accediu a la web

El Rodat, Xàbia, 1 estrela (Novetat)

«En El Rodat es combinen les últimes tendències gastronòmiques amb els millors productes de mercat i horta». Accediu a la web.

Sucede, València, 1 estrela (Novetat)

«Sucede és un restaurant únic en la seua espècie. Els nostres menús recuperen la història gastronòmica de València a través de les seues civilitzacions (romana, àrab, cristiana) amb un enfocament lúdic en el qual preval la tècnica i en què es fonen espai i temps…». Accediu a la web.

Raúl Resino, Benicarló, 1 estrela

«La nostra cuina és propera amb producte local del Maestrat i Costa Azahar, treballem amb llotges de la zona i els horts del voltant». Accediu a la web.

Sents, Ontinyent, 1 estrela

«El leitmotiv del restaurant no és un altre que el de la fusió creativa de cuina tradicional mediterrània amb cuina internacional, principalment asiàtica». Accediu a la web.

L’Escaleta, Cocentaina, 2 estreles

Un dels seus plats estrela és el formatge fresc de llet d’ametles, oli d’oliva verge i hidromiel. Accediu a la web.

BonAmb, Xàbia, 2 estreles

«Oferim als nostres comensals la gastronomia de la zona de Xàbia i els seus productes únics, dins d’un increïble bon ambient i evolucionem al seu costat». Accediu a la web.

Quique Dacosta, Dénia, 3 estreles

«L’entorn que abraça i enamora a Quique Dacosta, marca l’esdevenir de moltes de les creacions que any rere any es donen a Dénia. Mar Mediterrani i parc natural del Montgó». Accediu a la web.

Monastrell, Alacant, 1 estrela

«Una aposta ferma per la cuina saludable i sostenible amb productes de la terra. La proximitat del mar inspira a la xef María José San Román a crear una proposta diferent, on el gran protagonista serà l’arròs, encara que ingredients com l’oli d’oliva verge extra i el safrà seguiran sent pilars de la seua cuina». Accediu a la web.

Casa Manolo, Daimús, 1 estrela

«Cuina marinera amb el Mediterrani com a referència. Una cuina de mercat actual, on el producte llueix, i els lleugers matisos ressalten el seu sabor i qualitat, una cuina atrevida, però mantenint el sabor original dels productes, creativa, però fidel als sabors tradicionals». Accediu a la web.

La Finca, Elx, 1 estrela

«La seua carta es caracteritza per cítrics, herbes aromàtiques i flors conreades en el seu jardí, amb els quals acompanya peixos i mariscs autòctons». Accediu a la web.

Casa Pepa, Ondara, 1 estrela

«Amb el Mediterrani com a millor aliat, la custòdia de les oliveres i tarongers en totes direccions, la tradició gastronòmica de la Marina Alta com a principal font d’inspiració i punt de partida, i la passió de qui es dedica a la seua professió per gust, naix, en 1986, Casa Pepa». Accediu a la web.

El Poblet, València, 1 estrela

«Lluis Valls desenvolupa una cuina de mercat innovadora i compromesa; fidel a la filosofia de la seua casa mare, el 3 estreles Michelin a Dénia de Quique Dacosta». Accediu a la web.

Ricard Camarena, València, 1 estrela

«Quan va decidir viure entre foguers, una de les poques qüestions innegociables en la seua cuina anava a ser el sabor. Ricard Camarena tenia molt clares algunes coses: d’una banda, respecte absolut pel producte de temporada i, d’altra banda, que els clients estigueren com a casa». Accediu a la web

Riff, València, 1 estrela

«Ens agrada el mar Mediterrani i els seus productes (peixos, mariscs, mol·luscs, cefalòpodes, algues i plantes marines)». Accediu a la web.

Cal Paradís, Vall d’Alba, 1 estrela

És l’única estrela Michelin de Castelló, amb una cuina que mira a la costa però també a l’interior. Accediu a la web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €