[Videoclips] El millor d’una setmana plena de novetats

Els millors videoclips d'una setmana plena de novetats

Aquesta setmana que acaba de començar està sent intensa pel que fa a la publicació de nous videoclips. Hui compartim una bona dosi de peces audiovisuals publicades per Frida i ELDEMURO. A més a més, Novus Ordo i els Auxili també han sorprés compartint vídeos de diferents directes d’aquest estiu. Per últim, recuperem l’avançament del nou disc de Prozak Soup. Bon material per a passar una agradable estona amb les principals novetats de les bandes valencianes!

Frida

“La jungla” és el primer avançament del nou disc de Frida, el primer amb la nova formació amb banda que vorà la llum abans d’acabar l’any. Després d’augmentar la seua formació a 8 membres i proclamarse guanyadors de l’actual edició de Sona la Dipu, el grup de rap ja prepara el que serà el seu primer disc amb banda. En aquest primer tema Frida compta amb la col·laboració al micròfon de Don Dada, cantant dels grups valencians La Gangband i Sensistar i de Xavi Banyuls (La Raiz) al trombó. La producció musical és feina de Pau Paredes, que s’ha encarregat de la producció, gravació, mescla i masterització de tot el nou disc. El videoclip ha estat realitzat per Terral Studio i ha sigut gravat integrament a Fanzara (Alt Millars), seu del festival internacional d’art urbà, Miau.

Novus Ordo

El grup valencià de rapcore Novus Ordo acaba d’estrenar nou videoclip gravat durant la seua gira d’estiu en diferents localitats de l’estat espanyol i Catalunya, dirigit per Claudia Marconell. La cançó triada es tracta de “Hemos Vuelto”, del seu últim disc Nuestro tiempo, publicat en març de 2017, gravat en LR Estudios (Manises) i produït per Angel Vela. Els membres del grup comenten que aquesta cançó ha estat triada perquè presenta un sò contundent i directe que es veu reforçat per unes imatgens en blanc i negre registrades en directe, i que deixa entreveure la potència que és capaç de descarregar en els seus concerts.

ELDEMURO

ELDEMURO ha publicat el seu tercer single del disc, titulat Extraordinari. Ho ha fet amb el videoclip de “Sigues Aigua”, un dels tretze temes de rap «irònic, divertit, ‘xulesc’ i amb molt de ‘caxondeo’» que conformen el seu primer LP. Es tracta d’un treball molt variat de ritmes i melodies, amb alguna pinzellada fins i tot de trap.

Auxili

Els Auxili han donat per finalitzada la gira d’aquest estiu. Ho han fet amb un vídeo en què donen les gràcies al públic que els ha acompanyat en els últims mesos. En ell es poden veure i escoltar “Foc i vent” i “L’Ona”, en el directe que van fer a l’última edició de la Telecogresca de Barcelona. «Després de quasi 50 concerts i milers de quilòmetres, necessitem descansar, recapacitar, obrir finestres i respirar. Sempre amb la música!», han comentat els Auxili en un missatge a través de Facebook en què han agraït «a cadascuna de les ànimes valentes que s’han deixat les veus als nostres concerts».

Prozak Soup

Prozak Soup ja té apunt el seu nou disc que publicarà el pròxim 15 de novembre. Per a obrir boca llancen un videoclip a mode d’avançament. El tema es titula “l’Empastre de sempre”, i fa un recorregut per reflexions al voltant de la venda de la imatge, l’era de les realitats digitals i la soledat quotidiana. És un videoclip que apela directament a la consciència del públic amb treballats simbolismes. La peça audiovisual, una producció de Tresdeu Media dirigida per Pau Berga, trenca tots els esquemes, i ens deixa en intriga a l’espera del llançament del disc.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €