Nou EP de Plan B envoltat d’amics de la música valenciana

Plan B publica nou treball envoltat d'amics de la música valenciana

El DJ Martin Plan B ha publicat el seu últim treball, o millor dit, el primer. Perquè és la primera pedra d’un projecte que ara enceta envoltat d’amics. Plan B and friends és el nom de l’EP que hui, 28 de novembre, ha vist la llum. I millor no es podria haver envoltat Plan B. Toni Mejías, Zoo, Julio Maloa, Sen-K, Panxo (La Raíz), Aspencat, Auxili i Dremen han participat en aquests quatre temes que ja es poden escoltar a través de Youtube.

Treball de Plan B amb Malsum

«Després de molts anys treballant junts, per fi veu la llum un dels nostres projectes més especials junt amb el meu soci Malsum». Martin Plan B ha destacat també, a les seues xarxes socials,  el fet d’haver comptat amb la participació de tretze músics amics i sis grups diferents.

Plan B publica nou treball envoltat d'amics de la música valenciana

Portada de “Plan B and friends”

Nou remix per a Skakeitan

I Plan B no para de fer remescles per a cançons de bandes d’arreu de l’Estat. La setmana passada va compartir el seu últim treball, en aquesta ocasió per als bascos Skakeitan. El tema es diu “Lerro Hutsen Artean”, i compta amb la col·laboració de Manu Chao.  Està inclòs en el seu últim àlbum anomenat Galera Beats.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €