Cartell Diània: El festival torna amb força la primavera de 2018

El festival de primavera Diania torna enguany a Ontinyent

«Bon dia dianieres i dianiers, després d’un any de descans, tornem a la càrrega! La música del Diània tornarà a invadir Ontinyent les pròximes vacances de Pasqua. Enguany concentrem les energies en un sol dia. Reserva’t ja la data i mone a liar-la!».

Amb aquest missatge a Facebook, anunciaven els organitzadors del Diània que, després d’un any de descans, el festival de primavera de les comarques centrals se celebrarà enguany el dia 31 de maig a Ontinyent. Aquesta setmana ja s’estan donant a conéixer els grups que actuaran, i sembla que es convertirà en una cita ineludible dins del calendari de festivals.

Zoo, Xavi Sarrià, The Dance Crashers, Zerokoma i La Rana Manca són les bandes que ja han estat confirmades fins al moment. L’organització assegura que el pròxim diumenge ja serà públic el cartell complet. Llavors ampliarem la informació.

Mentrestant, podeu passar per les xarxes socials del festival i participar en algun sorteig dels que tenen en marxa, per tal de guanyar una entrada debades o bé, accedir a la seua pàgina web per comprar-la a un preu de només 14 euros.

Si voleu saber més sobre com s’organitza aquest festival, podeu donar una ullada a l’entrevista que va fer Cèlia Cerezo a principis de 2016 a Àngel Cambra, un dels membres de l’organització.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
26%
6
DIES
115,00 €
aconseguit de 450,00 €