Destacats

“Els Llibres de Sénia”: recomanacions del gènere rei de la novel·la

Pau Molins | 4 desembre 2017

'Tot molt negre', el quart capítol d'Els Llibres de Sénia

“Els Llibres de Sénia” arriba a l’equador de la primera temporada amb el quart capítol ‘Tot molt negre’. En aquesta  entrega, Sénia Mulayali repassa alguna de les principals novetats del gènere novel·lístic rei en vendes, la novel·la negra. A més, ja que s’acostem al Nadal, Sénia convida a tothom a regalar llibres en valencià com els que recomana a continuació:

Llibres de ‘Tot molt negre’

En aquesta entrega Sénia destaca a Ferran Torrent com el màxim referent de la novel·la negra valenciana. Però no és l’únic ni molt menys. Els llibres que recomana la nostra filòloga de capçalera en aquest nou vídeo són de dos autors valencians i un britànic. D’una banda tenim Tota la terra és de vidre (Bromera, 2017), de Joanjo Garcia. D’altra, La bíblia valenciana (3 i 4, 1998) de Rafael Tasis. I per acabar, Fins i tot els morts (Bromera, 2017), de Benjamin Black i traduït per Eduard Castanyo.

Quart capítol d’Els Llibres de Sénia

Amb aquest capítol, Sénia ha completat la primera meitat de la temporada. Fins al moment ha recomanat llibres sobre sexualitat, clàssics i refugiats. Fent clic en aquest enllaç podeu accedir als tres capítols anteriors, per si no els heu vist encara. I en cas d’haver-los vist, sempre podeu refrescar les idees amarant-vos encara més de la literatura de Sénia.

 

,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Capítol 7: Sénia se'ns posa poètica! – Tresdeu.com - 16 febrer 2018

    […] Capítol 4 […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.