Oscar Hache (Funkiwi’s) publica videoclip en solitari

El vocalista de Funkiwi’s ha publicat “Realidad Distorsionada”, el seu primer treball en solitari. Es tracta d’un tema que estarà inclòs dins de l’àlbum Chao Riddim, produït pel també músic de Funkiwi’s Vatore. En aquesta cançó, Oscar Hache explora sons nous, aplicant les melodies i obrint la lletra als seus pensaments, que ja són molt característics.

El videoclip ha estat gravat íntegrament en Berlín i produït per Mario Abadía i Sine 513.

El tema ha estat gravat per Antoni Laguna i Jordi Bonet en LR Estudios. La mescla i el màster han anat a càrrec d’Andrey Francés de Heavy Roots.

Oscar Hache també sorprén en solitari com Lluis Senent

L’altre cantant de Funkiwi’s, Lluís Senent, també va decidir fa uns meso obrir-se una nova finetra al món, aquesta vegada en solitari. Ho va fer en forma de videoclip, presentant el seu projecte —que encetava amb Créixer— com un espai on podrà “esplaiar-se lliurement”. El que pretén és ensenyar tot allò que treballa paral·lelament als grups de música en els que està cantant. D’aquesta manera es dirigix a un públic que ja el coneix per la seua trajectòria musical en facetes prou diferents. En aquest tema van participar Vicen García amb el baix i Agustín Man amb la veu. A més, va comptar amb la producció de Heavy Roots.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €