Torna “Trau la llengua” amb Eugeni Alemany

Torna el 'Trau la llengua' amb Eugeni Alemany

Ja és oficial! El “Trau la llengua” torna a À Punt de la mà del seu antic presentador, el suecà Eugeni Alemany. A la Tresdeu ja ho vam avançar a finals de novembre, però ara ja és oficial. El mateix Eugeni Alemany ho ha fet públic a través d’un vídeo penjat a Facebook.

“Trau la llengua” a Canal 9

D’aquesta manera torna a la pantalla un dels formats més estimats de l’última època de Canal 9, el “Trau la llengua”. Aquest programa va ser capaç de mantenir —junt amb “L’Alqueria Blanca”— unes bones dades d’audiència tot i el desastre al canal autonòmic. L’espai que presentava Eugeni Alemany solia rondar el 14% d’audiència els diumenges a la nit, xifra que estava molt per damunt de la mitjana. D’aquesta manera, el “Trau la llengua” tornarà a recórrer el País Valencià parlant de parlar. Recordeu el programa?

Aprovats nous continguts bàsics per a TV

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunciació va fer públic a finals de novembre que ja té aprovades diverses propostes per a la nova televisió. Magazíns de matí i de vesprada, un concurs i dos paquets de programes infantils. La proposta de Desmesura Films-VITV, de 130 programes de 35 minuts, ha sigut la triada com a concurs (descobriu com serà aquest programa). La proposta triada per al magazín matinal és la formada per l’UTE de les productores Mecomlys, Lavinia i Factoria, de 130 programes de 210 minuts. D’altra banda, la proposta de Mediterráneo Media i Secuoya és la triada per al magazín de TV de vesprada.

A la pàgina web d’À Punt ja es poden veure continguts i escoltar la ràdio.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €