Quins són els valencians nominats als Goya 2018?

A mitjans de desembre es va donar a conéixer la llista de nominats per als Premis Goya 2018. Els guardons que cada any atorga l’Acadèmia del Cine són el màxim exponent del seté art a l’estat espanyol, i els valencians no podien faltar. A continuació us destaquem algunes produccions que tenen especial sabor valencià, i que destaquen en aquesta 32a edició del certamen. Enguany els Goya se celebraran el dissabte 3 de febrer, en una gala presentada per Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla.

Millor director i pel·lícula

El valencià Paco Plaza està nominat en la categoria de ‘Millor Director’ per la pel·lícula Verónica. Però no només això, també opta a guanyar el guardó a la ‘Millor Pel·lícula’ i, junt amb el seu company Fernando Navarro, el premi a ‘Millor Guió Original’. En total té 7 nominacions.

La pel·lícula està inspirada en una història real succeïda al barri de Vallecas en els anys 90. Després de fer una ouija amb unes amigues, una adolescent és assetjada per aterridores presències sobrenaturals que amenacen amb fer mal a tota la seua família.

Veronica Trailer from Film Factory Entertainment S.L on Vimeo.

Millor Curtmetratge Documental

The Fourth Kingdom, obra dirigida per l’alacantí Adán Aliaga i Àlex Lora, i produït per Isa Feliu i Miguel Molina, opta a guanyar el Goya a ‘Millor Curtmetratge Documental’.

En la categoria de ‘Millor Curtmetratge Documental’ figura The Fourth Kingdom, dirigit per l’alacantí Adán Aliaga i Álex Lora, i produït per Isa Feliu i Miguel Molina.

The Fourth Kingdom – Trailer from Alex Lora on Vimeo.

Millor Curtmetratge d’Animació

Colores, de la productora Horizonte6quince ha estat nominat en la categoria de ‘Millor Curtmetratge d’Animació’. Un projecte que encapçalat per Arly Jones y Sami Natsheh

Els protagonistes d’aquesta història són dos xiquets de 10 anys, Tito i Candela. La història transcorre en dos espais reals però molt diferents. D’una banda, la localitat de Banyeres de Mariola, un entorn natural que forma part del Parc Natural de Sierra Mariola. D’un altre costat, Madrid.

Consulteu tota la informació sobre els Premis Goya 2018 entrant a la pàgina web del Festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €