“La Condemna” és el Nou single i videoclip de Vadebo

Els Vadebo publicaran el seu nou disc anomenat La Por, el pròxim 16 de febrer. I per obrir boca, després de presentar l’intro del disc, ja tenim el primer senzill i videoclip. La cançó escollida es titula “La Condemna”, un al·legat contra la censura i contra la injustícia. Aquest tema va dedicat a tots els condemnats i condemnades o en procés judicial per cantar, escriure o, simplement, expressar-se.

El videoclip, ha estat enregistrat per l’equip de Tresdeu Mèdia. Combina imatges dels membres de la banda amb una parella de traceurs fent les seues acrobàcies de parkour. Un videoclip amb el que la banda ha quedat molt satisfeta i donen a conèixer al seu públic perquè esperen amb més ànsia si cap el llançament del nou disc.

Tercer treball dels Vadebo

Després de quatre anys als escenaris, més de cent concerts a les esquenes i dos discs, arriba aquest 2018 amb nou treball d’estudi. Els primers dos discs varen ser Travesses (MalditoDigital, 2015) i Actitud (Maldito Records, 2016). Aquest nou LP ha estat enregistrat entre ZStudios (Mislata, València) i WZ Estudi (Borriol, Castelló) per Tony García i Sam Ferrer. A La Por trobarem 10 pistes on es podran trobar col·laboracions de diverses bandes.

*Foto de la portada de Koratge

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €