Frida presenta el seu nou disc Gegants

El rap valencià està d’enhorabona amb el llançament del nou disc de la banda Frida. Després de llançar dos avanços, “La jungla” amb Don Dada, i la cançò homònima del disc Gegants amb Charly Efe. I no són les úniques col·laboracions i és que de les 12 pistes, en trobem 3 més amb la participació d’altres artistes. Concretament també podrem escoltar les veus de Tesa, Dani de Vadebo i Xavi Sarrià. Poseu-se els cascos, doneu-li al play i escolteu el disc al complet.

El rap amb banda dels valencians va tancar 2017 en plena forma, i el 2018 ha arrancat de la millor forma possible. Recordem que van ser guanyadors del Sona la Dipu 2017 marcant dues fites al concurs. Frida va ser el primer grup cantant en valencià i primer grup de rap que guanyava el concurs.

Frida fa un rap amb banda, com ja hem dit, en valencià, però no es neguen a incorporar versos en altres llengües. Els baixos i els sintetitzadors es barregen amb la resta d’instruments amb harmonia. Les bases resultants conviden a escoltar una i altra vegada els talls. Les lletres estan plenes de crítica social i tenen multitud de referències a l’actualitat.

Llançament multiplataforma

Es tracta del tercer disc de la banda. Aquest ha estat produït, enregistrat i mesclat per Pau Paredes. A banda de Youtube, el podeu també escoltar a Spotify, Soundcloud, Bandcamp i iTunes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €