Mediterranean Roots estrena videoclip amb Funkiwis

Hui ha vist la llum el nou videoclip de Mediterranean Roots amb la col·laboració de Funkiwis. El tema escollit “Generación Perdida” serveix d’avançament del nou àlbum d’estudi anomenat Medroots que eixirà a la venda el pròxim 26 de gener.

Segons conten ells mateix: «”Generación Perdida” parla sobre el drama, el desassossec i la desesperança d’haver de construir-se una vida en els temps que ens ha tocat viure.» Un reggae que arreplega tota la ràbia i emoció d’una generació i dóna un avís sobre el que oferirà el tercer treball de la banda valenciana. 

Medroots serà, a més, el disc que consolide a El Papado com a veu del grup, després de la seua entrada a finals de 2016 en la gira Bajo el Mismo Sol. Al disc trobarem inconfusibles sons jamaicans, amb roots, raggamuffin i incorporant influències de soul i rock sense complexos.

Videoclip “Generación Perdida”

Aquest videoclip s’ha estrenat en exclusiva a Mondosonoro, i en ell podem veure el talent i visió particular dels Funkiwis. Aquesta col·laboració no en serà l’única al disc, ja que al mateix podrem escoltar també La Raíz, Mafalda, Auxili, i el xilè Tiano Bless. Et deixem amb el videoclip (indispensable veure’ fins el final per fer unes rialles).

A banda de veure’l a Youtube pots escoltar i descarregar-te el tema a Spotify, Amazon Music, Deezer i iTunes.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €