Riot Propaganda anuncia gira de comiat

«Riot Propaganda acaba i no té relleu. Ens veiem en els piquets.» Així diu un vers de “Mass Mierda”, l’últim tema publicat pels Riot Propaganda. La banda sorgida fa 5 anys per la unió de Los Chikos del Maíz i Habeas Corpus ha anunciat el fi de la seua activitat armada. Un projecte que es va iniciar la Nit de Reis de 2013 am la idea de fer alguns directes i que el públic va fer créixer de manera insospitada. 

Aquest projecte, segons comuniquen ells mateix, va nàixer amb data d’inici i de fi. En 2013 la unió va ser d’un any amb United Artists of Revolution. En 2017, amb Agenda oculta van decidir allargar una miqueta més per poder arribar al major nombre de ciutats possibles. Però ara ja han confirmat que s’acomiaden al setembre després d’aquesta gira 2018.

Ací podeu veure les dates confirmades a dia de hui. Cal recalcar que recentment s’ha comunicat el trasllat del Rockafalles a Paterna. Per tant, no se celebrarà a Gandia com figura al cartell.

Nou tema “Mass Mierda”


Pel que va al videoclip de “Mass Mierda” es tracta d’un lyric video que demostra que els Riot continuen en plena forma. Llengües esmolades, guitarres contundents i els samples imprescindibles són la senya d’identitat que continua fent les delícies dels seus fans. La cançó ens parla de la manipulació dels mitjans de comunicació, que ens amaguen la veritat i condicionen l’opinió pública. Carrega contra el feixisme, contra la catalanofòbia, contra la pseudoesquerra… però sobretot contra la servitud dels mitjans amb el govern. Menció especial a la cançó rep Vicente Danvila, “el xaval del polo blau”, qui es va enfrontar als feixistes durant la diada del 9 d’octubre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €