“Ben lluny”, nou tema en exclusiva dels Pirat’s Sound Sistema

Tresdeu t’avança en exclusiva una cançó de Remena (Propaganda pel fet, 2018), el nou disc dels Pirat’s Sound Sistema. Demà divendres 9 de febrer veurà la llum el disc però hui ja pots escoltar el tall titulat “Ben lluny”. No te’l perdes ja que solament el pots escoltar mitjançant aquest article de Tresdeu.


En paraules de Joan Soto, «”Ben lluny” és un ska de ‘tranquis’ i molt melòdic, que malgrat tot a nosaltres ens fa ballar i molt. Ens recorda d’alguna manera a molts dels clàssics dels Dr. Calypso, una banda mítica i amb la qual hem compartit molts escenaris al llarg d’aquests anys. El disc té molt contingut digital i sintètic, però també hi ha unes quantes perles orgàniques. Tot i que som un sound system, als discos sempre ens agrada equilibrar la balança entre l’electrònica i les produccions orgàniques.»

Continua contant-nos Soto que «”Ben lluny” és un d’aquests tributs que fem a l’old school, i a més hem tingut la sort de comptar amb força amics i amigues en la gravació. Sota el comandament del productor del disc, l’Oriol ‘Puxi’ Puig. La Leire Etxarri a les veus, l’Oriol Serra a les guitarres, el Rati al baix, St Ignatius a la bateria, el Manel Cabello a les percus i el Puxi, el Bernal i el Moreno a la secció de pitos. Com tota la resta de cançons aquesta l’ha mesclada el Chalart a La Panchita. Hi estem molt contents del resultat. Les peces més sintètiques sonen que tronen i les clàssiques tenen un aire i un caminar que ens mola molt. “Ben lluny” té un punt d’escapisme. Parla de fugir de tot allò que ens ofega i oferim una recepta fàcil. Patada a tot el que destorba i concentrar-se en el que ens importa.»

El quart disc dels Pirat’s: Remena

Després de 5 anys d’inactivitat discogràfica, el trio de Sants ens presenta aquest àlbum amb 10 temes. Remena és el quart disc dels Pirat’s amb bona dosi d’ska, dancehall i reggae, amb sabors orgànics i digitals. Els Pirat’s juguen amb les col·laboracions de JuanRa de KOP, Tremenda Jauría, Resiliència, Bittah i el jamaicà Blackout JA.

El productor Oriol Puig, Puxi, ha sabut dur la paleta jamaicana dels de Sants amb un extra de Bass Music. El disc ha estat qualificat com una peça 100% marca de la casa, ningú acabarà decebut. Amb un to com sempre, festiu i irreverent però sense deixar de denunciar la injustícia i l’abús.

*Foto de la portada d’Àlex Belza.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €