Els Catarres volen cantar-te “Fins que arribi l’alba”

Arriba la primera mostra del que serà el nou disc del trio Els Catarres. “Fins que arribi l’alba” no decepciona ningú i porta ritme de convertir-se en l’himne de la gira dels catalans. Ja té més de 160.000 reproduccions al Youtube i és el #36 a “vídeos del moment” a la plataforma de Google. Ací el teniu per si encara no haveu escoltat la cançó i vist el vídeo.

A la cançó brilla el positivisme sense cap tipus d’objecció, una vegada l’escoltes no pots parar de cantar-la i ballar-la. La tornada la repetiràs una i altra vegada, assumeix-ho. No ens estranyaria gens començar a escoltar-la a promocions sobretot de cara a l’estiu. La veritat, té tota la pinta. El videoclip és molt conseqüent amb la dinàmica de la cançó, amb un seguit de personatges que sembla que ballaran “Fins que arribi l’alba”.

Un fet diferent d’aquesta presentació del videoclip ha estat el mitjà emprat. Els seguidors de la banda al seu canal de Telegram han estat els primers en conèixer el senzill. Així que si vols ser un dels privilegiats en un futur, ja estàs tardant en descarregar-te l’app i seguir-los. I et recordem que Tresdeu també tenim un canal a Telegram on t’informem dels articles més curiosos.

Nou disc i gira de presentació

Aquesta ha estat la primera instantània del que serà el nou disc que eixirà el 16 de març. Un disc, del qual encara no s’ha desvelat el nom, tot un misteri.  Però almenys sí que comencem a conèixer dates de la gira com per exemple que l’estrena serà el 6 d’abril al Festival Cruïlla de Barcelona. La gira els portarà també a Mallorca el 9 de juny, a Bilbao el 15 i Madrid el 16. I al País Valencià també tindrem l’oportunitat de gaudir del seu directe el proper 5 de maig encara que en el recinte està per confirmar. Manteniu-se alerta perquè en qualsevol moment ho farem públic.

Per cert, podeu participar al Facebook d’Els Catarres i aconseguir un exemplar signat del seu nou disc seguint les instruccions. Sort!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €