Torna amb més força el concert de Falles de ‘La Gira’

La Gira

El pròxim 10 de de març, el Jardí de Vivers acull la nova edició del concert de Falles de La Gira d’Escola Valenciana. I aquest any torna amb molta força. Un cartell de luxe amb cinc de les bandes més destacades del panorama musical valencià i en valencià.

Enguany s’ha conformat una 13a edició completament diferent a la de l’any passat. El de 2017 va ser al Teatre El Micalet, on van actuar Arthur Caravan i Herba Negra.  El Diluvi, Smoking Souls, Sva-ters, Vadebo i Herba Negra conformen enguany un cartell de luxe. La Gira d’Escola Valenciana obri aquesta primavera de concerts itinerants amb l’objectiu de seguir consolidant-se al circuit de la música en valencià.

El folk modern de la banda de Castalla El Diluvi serà un dels atractius del cartell amb el seu mestissatge mediterrani. De fet serà el primer de la seua gira 2018. Els Smoking Souls descarregaran com sempre el seu rock potent i la característica veu de Carles Caselles omplirà Vivers. Pel seu lloc, Sva-ters ha anunciat la seua gira d’acomiadament després de 20 anys als escenaris. Una excel·lent oportunitat per veure el seu característic so amb bona dosi d’humor. Pel que fa a Vadebo, amb disc nou baix del braç actuaran en un dels seus primers directes de l’any. Un 2018 que sembla serà l’any del seu enlairament. En quant a Herba Negra, ens presentarà el seu rap combinat amb música negra, i lletres àcides i sinceres.

Al llarg de les properes setmanes, Escola Valenciana informarà dels concerts durant les Trobades d’Escoles en Valencià. Paral·lelament, Escola Valenciana i l’ajuntament de Bell-lloc estan preparant la XIIa edició del Feslloch, el festival de música en valencià que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol.

Aconsegueix la teua entrada

L’entrada es pot aconseguir de forma anticipada per 7 euros i el dia del concert en taquilla per 10. Però si vols acudir-hi debades sols tens que participar al sorteig de l’Instagram de Tresdeu. Posem 3 entrades individuals en sorteig exprés de 24 hores. Així que no perdes un segon!

Escola valenciana També regala 3 entrades (en aquest cas dobles) i per a participar deureu entrar al seu Facebook i seguir les instruccions que allí trobareu.

*Foto de portada d’Ambideraimon

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €