5 perfils valencians de cuina que ho peten a Instagram

Es dediquen a la cuina, són joves i ho peten a les xarxes socials sobertot a l’Instagram. A Miquel Gilabert ja el coneixem sobradament, tal vegada el coneixes més per Suculent Gilabert. A banda del cuiner de Pedreguer, et presentem altres 4 perfils de cuina amb gran èxit a l’Instagram.

Cullera de fusta

Comencem amb Cullera de fusta. Un compte d’Instagram que amb només 14 publicacions ja compta amb més de 1.700 seguidors. Sense anar més lluny ens crida poderosament l’atenció aquesta paella de putxero.

Perfils de cuina

La seua especialitat són els arrossos a llenya, i a més, té una cuidada manera de realitzar les fotografies. Controla molt bé la composició i sempre fa una elecció encertada dels filtres. Entre les fotos publicades podem trobar una paella típica de les Comarques Centrals amb pilotes i “pimentó” roig. El seu origen és Canals i no pot dissimular-ho. Com bé diu a totes les seus publicacions, cullera de fusta i caldero de ferro.

Mayte en la cocina

Amb prop de 1.900 seguidors a Instagram trobem a Mayte en la cocina. La cuinera de Novelda és l’autora del llibre Cocina alicantina, 101 recetas. A banda també gestiona el seu propi blog gastronòmic que conté receptes tradicionals explicades pas a pas i en vídeo. També té prova de productes, trucs de cuina, llar, bellesa i molt més.

Perfils de cuina

El plat de Mayte que més ens ha cridat l’atenció és l’arròs amb conill. Com bé diu la noveldera es tracta d’una de les receptes més tradicionals del Vinalopó.

Cuuking

Cuuking és el canal d’Instagram, Facebook, Twitter, Youtube i blog de Juanan Sempe. El valencià que era de poble però viu a la capital, és un apassionat de la cuina i la fotografia. Té quasi 7.000 seguidors a Instagram però on deveres fa furor és a Youtube amb prop de 60.000 subscriptors. És cuiner per vocació i professió.

Perfils de cuina

Al seu Instagram podeu veure fotos del seu gat i dels seus viatges, a més d’un fum de plats de cuina de tot tipus. A nosaltres el que més ens ha agradat és aquest postre panna cotta amb maduixes.

Sergi Peris Navarro

El xef valencià, natural de Roca-Cúiper, té el seu propi restaurant a la capital València amb el seu mateix nom: Sergi Peris Gastronòmic. Ha treballat en diversos restaurants guardonats amb Estrella Michelin i a l’Instagram té més de 12.000 seguidors.

Al seu Instagram, a banda dels seus plats, podem trobar publicacions sobre la seua vida personal. També plats de restaurants que visita i dels ingredients amb els quals cuina. Nosaltres hem escollit aquesta impactant instantània mostrant-nos el peixet que acabarà al perol.

Suculent Gilabert

I no podíem passar per alt en un post sobre cuiners valencians, al gran Suculent Gilabert. 22 mil seguidors et dóna bona mostra del bé que gestiona el seu perfil. Molta culpa d’aquest impressionant mèrit la tenen les cuidades fotos que publica. O com a ell li agrada nomenar, micro food stories.

Jo, què voleu que vos diga? Amb aquesta foto elaborant pastissets de moniato, ha guanyat un fan! Un autèntic cuiner top valencià i internacional.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €