Inèrcia proposa Lluita amb el seu nou videoclip “Mans”

Inèrcia està a punt de presentar el seu tercer disc d’estudi, un EP titulat Lluita, i fan uns dies publicava el seu primer avançament. El tema escollit és “Mans” i compten amb la inconfusible veu de Marcos de Mafalda. Segons conten els propis Inèrcia, la cançó és un homenatge a aquells pobles i individus que pateixen opressió i li fan front.

El videoclip ha estat enregistrat per Àlex Blat a la serra de Mariola. Un escenari que coneixen ben bé els integrants de la banda ja que són originaris de Banyeres de Mariola. Es tracta d’un videoclip de tipus narratiu on dos personatges tracten d’alliberar-se de la seua captivitat. Però solament serà l’inici, “Mans” és el primer capítol d’una sèrie que tindrà continuïtat amb el pròxim avançament del disc.

La cançó comença amb unes guitarres que alguns compararan amb els Soziedad Alkoholika de finals dels 90. Però el seguit del tall va agafant un camí genuí, que s’arredoneix amb la intervenció de Marcos Torre, una de les veus de Mafalda.

Estrena de Lluita en març

Lluita serà un EP que portarà cinc cançons i serà el tercer treball de la banda, després de No és cap simulacre (Mésdemil, 2012) i Sendes salvatges (Mésdemil, 2015). Aquest disc conservarà la seua essència punk rock però s’immiscirà en altres gèneres com l’electrònica. La temàtica d’aquest nou treball d’estudi girarà al voltant del concepte del títol. Encara que no en referència a una lluita física, sinó a les batalles quotidianes a les quals s’enfrontem cada dia. Abans que arribe la primavera, tindrem la següent entrega de Lluita.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €