Vadebo et fa sentir ‘La por’

Després d’una llarga espera, quasi mesos després des de que Vadebo es clavaren a l’estudi, arriba La por. En el trajecte una potent campanya de promoció, amb un nou logo, un teaser del disc i dos avanços amb dos videoclips. També una bona quantitat de vídeos amb els artistes col·laboradors, ajudant als Vadebo en la campanya a les xarxes socials. Hui ja per fi s’estrena La por, el podeu escoltar íntegre a Youtube.

Les lletres del disc segueixen el fil argumental de la por. Musicalment es continua l’estil que hem vist als videoclips de “La Condemna” i “La Pols de la Por”.  S’ha establert també una evolució de la banda cap a la maduració amb sons més electrònics, major presència del rap, i lletres més incises i polítiques. Qui millor que Dani Redó, una de les veus del grup, per explicar el seu parer pel llançament del disc.

Directes

Com bé diu Dani, aquest cap de setmana teniu l’oportunitat de veure als Vadebo en directe. Dissabte a les 12:00 en la tenda Macondo de Benimaclet i diumenge a les 17:00 en Ca Pinet d’Alcalalí (Marina Alta). Anit, uns pocs afortunats ja van tindre oportunitat de veure el primer directe de presentació a la sala 16 Toneladas. Tot un èxit segons apunten les xarxes socials.

*Imatge de portada de Sara Riera

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €