Benimaclet homenatjat al nou videoclip de Charly Efe i Panxo

Charly Efe ha publicat hui un nou videoclip de la seua cançó “Ara”. El tema pertany al seu últim disc amb Loren D anomenat Dioses y Monstruos i compta amb la col·laboració de Panxo de Zoo. La cançó fa un repàs a la joventut d’ambdós al barri. Es tracta d’un Benimaclet homenatjat no sols amb la lletra, també amb les imatges. El videoclip és fàcilment identificable, sobretot si has passat algun any de la teua vida vivint al districte número 14 de València. Sense més preàmbuls ací vos deixem el nou videoclip.

Dioses y Monstruos

“Ara” es tracta del quart videoclip extret de les cançons de Dioses y Monstruos. Després de “La vi”, “Winter song” i “Poetas Melalcohólicos” arriba el torn d’un dels temes en valencià del disc. El vídeo ha estat realitzat per El Hombre Viento, pseudònim de l’artista de Pego, Jeremías Pau Toledo. Es tracta d’un artista multidisciplinari, músic, fotògraf, il·lustrador, realitzador de vídeos… Podeu conèixer millor el seu art a través de la seua pàgina web.

Prepareu-se, que una vegada escolteu la cançó no podreu parar de repetir el vers «Et recorde lliure, em recordes viu, ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu». Imatges del dia a dia de Charly Efe i Panxo s’entremesclen amb plans aeris espectaculars del barri. També veiem com es furten alguns plans als habitants de Benimaclet, façanes, descampats, plaques de carrer, campanars… Una autèntica oda al barri.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €