Què és això que sona? Nous videoclips valencians

Què és això que sona? Nou recopilatori de videoclips d’artistes valencians que ens han cridat l’atenció. L’últim videoclip de Mueveloreina, el tercer senzill de Cactus, Kontaminació i la seua visió de l’1 d’octubre, l’apassionant nou tema de Nova Caeli i el nou tema de Chave.

Mueveloreina – Shoot My Head (Video) ft. Malachi Estéreo

Mueveloreina va publicar recentment aquest nou videoclip «En memòria de la llibertat d’expressió i dedicada a tots els que estan processos judicials per dir el que volen dir i a qui li ho volen dir». Aquest senzill amb Malachi Estéreo és de maig de 2017 i el porten tocant als escenaris des de llavors però han decidit ara enregistrar el videoclip. Dut a terme per Helsinkipro, és un videoclip obscur com els ritmes i la lletra. Un fotomaton (o videomaton) on els protagonistes se succeïxen entre ritmes trap i electrònics i lletres àcides. Resumint: «Shoot my head and go ahead».

Cactus – Cactus

El tercer senzill de Cactus ha vist la llum hui. Amb el títol homònim “Cactus” s’han rodejat de nou de bons amics. La producció és de Mark Dasousa i la base de DJ Plan B. Cactus també han fet un gran pas endavant confirmant-se el seu fitxatge per la discogràfica valenciana Maldito Records. Açò suposarà obrir fronts, tant per al segell com per a la banda de recent creació. Sense més dilació vos deixem amb el videolyric que han preparat per a la cançó.

Tal i com van confirmar ahir al programa d’À Punt Territori Sonor, el disc veurà la llum el proper 13 d’abril. També han confirmat les dates de presentació del disc en directe. Serà el 21 d’abril a Alcalalí (Trobada de la Marina Alta), l’11 de Maig a València junt a Roba Estesa (també presenten disc) i El Diluvi com a grup convidat, i el 12 de maig a Muro d’Alcoi.

Kontaminació – Octubre

Ja ha passat temps des de la seua estrena però no podíem passar per alt aquest fotovídeo amb lletres incoporades de Kontaminació. Els de Biar varen publicar aquesta cançó i videoclip mostrant la seua solidaritat pels fets ocorreguts a Catalunya el passat 1 d’octubre. «La violència de l’estat l’1 d’octubre va ser contrarestada amb la resposta del poble: Solidaritat, treball de base, cuidar unes de les altres, i sobretot, voluntat de canvi. Aquell dia quedarà gravat com una mostra més del fracàs de l’Estat Espanyol per a destruir els pobles que el conformen. Com aquell dia, defendrem la vida. Per la gent que va posar el cos i l’ànima el dia 1 d’octubre a Catalunya.» Les imatges mostrades són de l’organtinatzació Fotomovimiento Quince M i el videoclip ha estat realitzat per Bruna Films Cooperativa de Vidèografs (Barcelona).

Nova Caeli – No love

Nova Caeli és cantant, compositora i lletrista, nascuda a València però ara mateix resideix a Barcelona.  “No Love” és el segon treball d’aquesta artista emergent de pop alternatiu prosseguint a “Fun Last Days”. El nou senzill “No Love” és una cançó que es basa en una relació tòxica i parla de la indecisió de lluitar per un amor que se sap que no anirà bé. No dubtes en donar al play i deixar-te hipnotitzar per la seua vellutada veu, fonent-se entre ritmes drum&bass i tendències future bass. El videoclip realitzat per Xavi Huguet, està filmat d’una sola presa amb una ambientació molt “californiana”.

Chave – Creencias

“Creencias” és el quart videoclip del disc Harakiri. Al rap de Chave, aquesta vegada apareix Monkas Cru col·laborant, mentre que la part instrumental és obra de Sceno. El so és de Loren D i el vídeo original és propietat de l’il·lustrador i animador britànic Steve Cutts. Rimes esmolades i lletres depriments per a temps depriments en els quals la veritat no sona mai tant bé com desitjaríem. El vídeo és una animació, metàfora de l’esclavisme encobert al qual vivim. Vist així som rates a l’eterna cerca de la felicitat fictícia.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
15
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €