Txarango encapçala el potent cartell del Cullera Marítim Festival

El pròxim 7 d’abril, Cullera acull dins les seus festes majors, el Marítim Festival. Txarango, una de les bandes en català que més gent aglutina als seus concerts, és el cap de cartell d’aquesta tercera edició. Els catalans venen de penjar el cartell de tot venut en Londres i de fer vibrar al públic madrileny amb un al·legat per la llibertat d’expressió.

Marítim FestivalPerò els Txarango no seran l’únic plat fort de la vetlada. El potent cartell ve completat amb Vadebo, Mafalda i Frida.

Els Vadebo continuaran amb la gira de presentació del seu nou disc La por (Maldito Records, 2018), que està alçant molta expectació. Pel que fa a Mafalda serà una de les poques ocasions que tindrem de veure-les en directe, ja que estan immerses en la composició del seu nou disc. I què dir de Frida? Rematant el cartell ens trobem amb possiblement el rap amb banda més prometedor que tenim al País Valencià. Continuen amb la inesgotable gira de presentació de Gegants (Autoeditat, 2018), amb la qual s’han recorregut quasi tot l’estat.

Vessant solidària

A més de música, el Marítim Festival també vol deixar constància amb una acció solidària. L’organització del festival posarà a disposició de tots una fila zero en favor de les persones refugiades. Pròximament l’organització anunciarà tots els detalls, podeu seguir totes les novetats del Marítim Festival a les xarxes de Pro21 Cultural.

Les entrades estan disponibles a la venta mitjançant el portal Notikumi a un preu de 12 euros. Un preu molt competitiu tenint en compte el nivell dels grups i els preus d’altres festivals. Els menors també hi poden acudir als concerts amb la seua autorització degudament emplenada i signada. Els concerts s’iniciaran a les 21:00 hores al pàrquing de La Rada, situat al Carrer La Rada de la localitat riberenca.

*Foto de portada de Bernat Almirall

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €