“Vivir es +” amb el nou videoclip de Los de Marras

El grup valencià que ha posat el “guarocanrol” al mapa musical, ha publicat el segon videoclip del disc Reamanecer (Maldito Records, 2017). Es tracta de la cançó “Vivir es +” un al·legat en favor de viure i deixar de banda les preocupacions. Com els propis Los de Marras han resumit perfectament a les seues xarxes: «Abans en lluita que mortes en vida. Abans inventant que derrotades. Abans rient que plorant. Abans, després i sempre… vivint! Perquè la vida són dos dies i ahir ens va passar volant. Viure és +.»

El videoclip entremescla imatges de la banda interpretant la cançó amb la història de dos joves. Una instagrammer que publica les seues cançons a la xarxa i un xic que intenta ser youtuber es veuen assetjats per les xarxes socials. El videoclip ha estat realitzat per la cooperativa Tresdeu Media, en col·laboració amb Los de Marras i Maldito Records. Ha estat dirigit per Pau Berga.

Gira Reamanecer

La vesprada de hui a les 20:00 hores tens l’oportunitat de veure Los de Marras en directe a la inauguració d’Estéreo Rock Shop a València. Demà dissabte 3 de març podràs veure’ls al Rockafalles que se celebra enguany a Paterna. Consulta la resta de dates de la gira a la imatge.

Vivir es +

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €