Música

Escolta en exclusiva “We Good”, el nou treball de JuaNaMaN Saï Saï

Redacció | 20 març 2018

“We good” és el títol del primer tema del nou projecte de JuaNaMan Saï Saï. Segons ens conta el propi JuaNaMan, es tracta d’una cançó amb un missatge clar de positivitat cap a una societat cada vegada més immobilista. Tot i això aquesta societat és plena de persones bones que volen i poden canviar les coses. Sense més dilació, no t’ho penses i dona-li al play.

JuaNaMaN Saï Saï (Juan Fèlix) actualment és el frontman de la banda de reggae valenciana SAÏ SAÏ. Aquesta banda porta en actiu dos anys i a abril traurà el seu segon disc. A més, ha sigut component de bandes com Arròs Caldós i To The Kada.

Projecte en solitari

We Good

JuaNaMaN Saï Saï | Foto de Quique Senent

Enguany, JuaNaMaN presentarà Moments, el seu primer EP en solitari de la mà del productor Chalart58. Gravat a la Panchita Records de Barcelona, eixirà abans d’estiu. Amb Moments explorarà altres dimensions del reggae com el rabadab, el digital i, fins i tot, el dub. De fet, cada cançò de l’EP tindrà la seua versió en aquest estil. JuaNaMaN Saï Saï és una proposta enfocada al sound system però molt adaptable a escenaris en banda. Vos convidem a seguir-li la pista des de les seues xarxes.

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Miquel Àlvarez d'Smoking i La Prima i Chave entre els nous videoclips – Tresdeu.com - 12 juny 2018

    […] nou treball en solitari de JuaNaMaN SaïSaï, Moments amb el productor Chalart58. El primer “We Good” ja el vam estrenar a Tresdeu. La cançó és una crítica a la dura realitat dels xiquets i […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.