Les cares que més veurem a À Punt a partir del 25 d’abril

Molts mitjans ja s’han fet ressò de dos de les cares que més sonen a les apostes per a la nova televisió.  Com ja sabreu molts, el 25 d’abril ha estat la data escollida per començar les emissions en proves d’À Punt. Així ho va anunciar ahir Empar Marco, la directora general del nou ens públic. Ja avisen que la programació serà amb finalitats tècniques pel que s’esperen talls o irregularitats en les emissions.

Pel que fa als continguts es podran veure continguts rescatats i productes de bona factura. En quant a les emissions definitives, s’està preparant un fum de continguts nous. Centenars de professionals de l’audiovisual valencià estan treballant en aquest sentit, duent a terme propostes interessants i de qualitat.

Carolina Ferre i Clara  Castelló

Carolina Ferre i Clara Castelló estaran al capdavant dels magazins vespertí i matinal, respectivament.

A Castelló l’hem vista al magazín La Plaça, presentant els Informatius de l’antiga Canal 9 i al programa Ocupa’t. També a tertúlies i retransmissions especials com eleccions, Falles, Moros i Cristians, Fogueres, loteria de Nadal

En canvi, Carolina Ferre ha fet més carrera televisiva fora del País Valencià. Va començar al Tela Marinera, a la televisió pública valenciana allà pel 1998. 20 anys després torna, després de passar per gairebé totes les televisions estatals. L’hem vista a La 1 (El pueblo más divertido), La 2 (Se trata de ti), Antena 3 (Tu cara me suena), Cuatro (Channel nº 4), Telecinco (Gran Hermano, A tu lado…) i La Sexta (Tres en raya). També a les televisions catalanes TV3 (Divendres) i 8tv (Trencadís).

I amb l’anunci de Carolina Ferre, Las Provincias no ha perdut ocasió per fer gala del seu anticatalanisme. Amb un tuit, el diari conservador, ha aprofitat per recordar que la de Cocentaina (Comtat) és partidària del Procés, que està establerta a Catalunya, que va votar l’1-O i que demana la llibertat dels presos polítics. Un tuit inequívocament llançat per arruixar sobre Ferre i À Punt el fantasma del catalanisme.

Ferre ha respost al seu perfil d’Instagram recordant que no n’és partidària de l’independentisme, però que el respecta profundament. A més també ha recordat que encara no està confirmada la seua presència a les vesprades d’À Punt.

Resintonitza À Punt

A més, s’ ha procedit a un canvi en l’equipament tècnic, el qual millorarà l’emissió en alta definició de cara a l’inici de les  proves tècniques. Aquest procés fa necessària la resintonització dels canals de la TDT dels televisors domèstics per a rebre les emissions d’À Punt. Resintonitzeu els vostres televisors i receptors de TDT als canals que veieu a la imatge.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €