Les colpidores frases de Lameuapau

Des de ja fa uns anys, les xarxes socials en valencià tenen un perfil de quotes. Lameuapau publica a Facebook, Twitter i Instagram frases colpidores, romàntiques, feministes, reivindicadores… Frases fetes, diàlegs, versos i microrrelats. Alguns originals, i altres adaptats o directament extrets de cançons o obres literàries.

Eres les quatre estacions en un sol dia

Al Twitter òbviament la restricció de caràcters fa més complicat açò del quotes. Però sempre es pot acompanyar d’una bona imatge. Al Facebook i Instagram en canvi permeten esplaiar-se tot el que un vol.

Et vesties i jo et veia nua fins que somreies

El llibre

LameuapauS’acosten dates per regalar llibres així que si voleu anar pensant en un bon regal Lameuapau té la resposta. Fa aproximadament un any va nàixer el llibre La Meua Pau, amb els textos de Vicent Magraner, les il·lustracions d’Amanda CerSe i el pròleg de Cesk Freixas. Ja va per la segona edició i el podeu aconseguir per dues vies. Mitjançant Macondo o demanant-lo per missatge privat a les xarxes de Lameuapau. D’aquesta manera podreu aconseguir fins i tot una dedicatòria.

Una vegada la por se’m féu fadrina i tu li donares una llar

A banda del llibre, Lameuapau també té més marxandatge. Concretament samarretes i làmines. Un regal original, amb delicadesa i que sempre ve de goig fer defensa i estima del valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €