Noves confirmacions s’uneixen al cartell del Feslloch 2018

Fa apenes 24 hores, l’organització del Feslloch 2018 desvelava 3 noves confirmacions. Es tracta dels ontinyentins Auxili i els catalans KOP i Lo Puto Cat. Els Auxili estan immersos de ple en la promoció i gira del seu nou disc Tresors. Tornaran al Feslloch després de sols un any d’absència. De fet serà una de les poques ocasions que hi haurà de veure’ls al País Valencià. De moment sols han confirmat la del proper 28 de juny a Vinaròs. Pel que fa a la veterana banda KOP, afegeixen el Feslloch a la seua Revolta Tour de 2018, amb el que estan presentant el seu nou disc Revolta. En quant a Lo Puto Cat, farà aparició per tancar una de les jornades del festival. Els remixos del DJ català baixaran al País Valencià i faran les delícies del més frikis i amants de la música.

El cartell

Recordem que el festival de Benlloch (Plana Alta) se celebrarà el propers 12, 13 i 14 mes de juliol. Els tres confirmats d’ahir se sumen a Xavi Sarrià, Smoking Souls, Buhos, Prozak Soup, Atzembla, Cesk Freixas, Valtònyc (amb Charly Efe i Loren D), Frida, Tesa i NUC. Però encara queden més bandes per confirmar així que us recomanem que seguiu el Facebook del festival.

També hi trobareu sortejos, promocions per adquirir entrades a preus més econòmics, i tota la informació sobre el Feslloch. Cal recordar que el festival l’organitzen l’Ajuntament de Benlloch, La Gira d’Escola Valenciana i l’ Associació Cultural El Pitxurrull.

*Foto de portada extreta del Facebook de Marx Mayor

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €