Ovidi4 es rodegen de bones amistats al Palau

Aquest diumenge 8 d’abril, El Palau de la Música de València acollirà un concert molt especial i emotiu. Dins del cicle Rock, pop…, al Palau, Ovidi4 oferirà el seu espectacle Cuidem-nos. Ovidi4, que anteriorment era Ovidi3, està format per la cantant Mireia Vives, el poeta David Caño, el periodista David Fernàndez i el guitarrista Borja Penalba.

Ovidi4

Cartell de l’espectacle

Rodejats de bones amistats

A més, han confirmat que intervindran els cantants Feliu Ventura, Miquel Gil, Flora Sempere (El Diluvi), Berta Iñíguez (Herba Negra), i l’actor Francesc Anyó. Tots ells posaran en escena una acció multidisplicinar. Música, teatre, poesia, història i l’anàlisi de l’actualitat es donaran la mà.

Destacarà la presència dels familiars de Guillem Agulló, el jove Maulet assassinat per un neonazi l l’11 d’abril de 1993. Van a complir-se els 25 anys de la seua mort, i serà recordat i homenatjat com cal. Així mateix, recordaran el poeta i crític d’art Josep Palau i Fabre en el desè aniversari de la seua mort.

A més seran recordades les víctimes dels camps de concentració nazis, de la Guerra Civil i del franquisme. No sols es mirarà enrere si no que també es parlarà de problemes de l’actualitat candent. L’exclusió social, la corrupció sistèmica, els desnonaments, els dèficits democràtics, la violència masclista, etc.

No hi estaran en carn i os però també estaran presents mitjançant els seus textos diversos autors. Vicent Andrés Estellés, Pere Quart, Marina Garcés, Mireia Calafell o Rafeef Ziadah, entre d’altres. També les cançons (com no?) d’Ovidi Montllor, MariaMercè Marçal, Maria del Mar Bonet, Atahualpa Yupanqui, Pau Riba, Obrint Pas, Aspencat o Maria Arnal.

Les entrades es poden adquirir per Internet en la pàgina oficial del Palau de la Música i Servientradas per 10 euros més despeses de distribució. Físicament, les podeu comprar a les taquilles del recinte. De dimarts a diumenge, de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:30 hores.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €