El tresor entre les cames de Pupil·les comença per “V”

Pupil·les estrenen cançó i videoclip amb “V”. I per què “V”? Alguna referència a la sèrie d’extraterrestres dels 80 o al còmic d’Allan Moore? No. Es tracta d’una cosa més transcendental. «V de vagina, V de victoria, V de venganza teñida de sangre roja». Es tracta d’una cançó dedicada a trencar els mites sobre la vagina i la masturbació. Una crítica mordaç i explícita als estereotips creats i tant establerts a la societat.

Un crit a la normalització de la masturbació femenina, la qual a dia de hui encara es considera tabú. Per què volem i podem parlar de vagines sense la necessitat de que ningú s’escandalitze. Tal i com diuen Pupil·les, la cançó està inspirada en l’obra Els monòlegs de la vagina d’Eve Ensler. Ací el podeu veure.

Nou senzill i videoclip

Aquest nou senzill barreja rap, reggaeton i sintetitzadors. Gravat a l’estudi de Mark Dasousa, compta amb una base de Joan Palomares de Prozak Soup. El videoclip està basat en una idea original de Gemma Moltó i Héctor Sebastià, qui l’ha dirigit i muntat. Les imatges mostrades són una oda a la vagina, és ple de referències i metàfores visuals a l’òrgan sexual.

Els primers plans de les integrants de Pupil·les s’alternen amb les cames obertes d’una dona, la qual es podria dir que fa la funció de porta-retrats. A aquest marc hi podem veure imatges oníriques, tendres, suggeridores, bastes, excessives… Els colors triats, en una gama pastel, i els grafismes animats li donen al tot una sensació conjuntada molt efectista. Un resultat més que notable.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €