Varry Brava insisteixen en que no és “Nada personal”

La banda indie-pop Varry Brava ha estrenat recentment el videoclip de “Nada personal”. La cançó pertany al disc Furor (Hook Ediciones Musicales, 2018) publicat al febrer d’enguany. La banda d’Oriola (Baix Segura) ha extret aquesta 5a cançó com a últim avançament del seu quart àlbum. Es tracta també del primer videoclip del disc, i per a realitzar-lo han comptat amb la productora madrilenya AfterliVe i la plataforma Vevo. Podeu veure’l a continuació.

Com afirmen els propis membres de la banda «”Nada personal” parla de dues persones que no es coneixen de res, però s’entenen. El destí de vegades et fa conèixer gent que t’ajuda a superar complexos o moments de dubte existencial. Encara que la història dure dos dies i mai més tornes a saber d’ella.»

El videoclip està ple de primers plans dels membres de la banda i de la protagonista. Una xica a la qual uns maquilladors transvesteixen fins convertir-la en un home al final del vídeo. L’estètica està definida pels neons i el broll de colors. Té una aparença de fotomaton o més bé videomaton, i en certs moments els canvis de plans són frenètics.

Furor

Com ja hem dit, a banda de “Nada personal” s’han estrenat quatre senzills més de Furor. Amb “El sitio perfecto” com primer senzill, li han donat continuïtat amb “La ruta del amor”, “400 bailes” i “Satánica”. El podeu escoltar íntegre a Spotify.

Pel que fa als directes de la banda a la imatge teniu les dates confirmades de la Gira Furor 2018. Al País Valencià els podreu veure el 20 d’abril a Elx (Baix Vinalopó), el 25-27 de maig a Alacant (Alacantí), el 9 de juny a Oriola i el 23-25 d’agost a Tavernes de la Valldigna (Safor).


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €