5 foodtrucks valencianes que has de conéixer (3a part)

Ja són part fonamental de tot festival de música o art que s’organtiza. Les foodtrucks van arribar fa un temps a les nostres vides i ho fa per quedar-se. A les dues anteriors edicions vam fer ja dos repassos a les foodtrucks valencianes que més ens havien cridat l’atenció. Ara us presentem noves propostes, 5 foodtrucks que si se les trobeu no dubteu en tastar-les!

The Vurger

The Vurguer pretén anar més enllà del menjar ràpid i la cultura foodtruck. La intenció d’aquesta proposta gastronòmica sobre rodes és apropar el menjar vegà a qualsevol persona. La gastronomia 100% vegana no té límits i a la seua carta tenen plats molt saborosos. A més, el seu compromís per la sostenibilitat amb el planeta i solidària amb els animals, els aporta un plus. A més, també tenen local al centre de València.

Food Trucks

Pimentó Torrat

El principal atractiu de Pimentó Torrat és oferir un producte elaborat i casolà. Les seues verdures provenen de cultiu ecològic i tradicional i per això adapten la seua carta als productes de temporada. També s’esforcen per comptar amb productes de proximitat, i confien amb proveïdors locals. Encara que tenen una oferta ecològica i vegetariana, la seua carta també tenen tot tipus de menjar convencional.

Foodtruck

The Rolling Caravan

Aquesta caravana amb un estil rock dels anys 50 té un rerefons molt peculiar. The Rolling Caravan va recórrer tot l’estat amb el concurs de TVE Cocineros al volante. Cristina i Xaro amb el seu estil pin up ofereixen una carta especialitzada en rebosteria, sobretot creps i gofres.

Foodtruck

Croquetruck

Hi ha tantes foodtrucks que cada vegada intenten especialitzar-se un poc més. Així ha sorgit Croquetruck, la foodtruck especialitzada en croquetes gurmet. Són d’elaboració pròpia i tenen de pernil ibèric, de pollastre de corral, de putxero, de boletus, de formatge de cabra…

Foodtruck

Livingstone Van

Com diu el seu lema, exploren el menjar saludable. Livingston Van té menjar vegetarià amb opcions veganes. El menjar ràpid no té perquè no ser saludable i de quilòmetre 0. Asseguren que, amb les seues hamburgueses, són capaços de convertir als carnívors. A més, presumeixen d’elaborar tots els seus productes (salses, hamburgueses, guisats, postres…) de manera artesanal i sense conservants.

Foodtruck

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €