À Punt presenta el ‘Club de la Comèdia’ a la valenciana

Els i les monologuistes i humoristes valencians estan d’enhorabona. Comediants serà el Club de la Comèdia valencià conduït per la humorista Maria Juan, amb públic i música en directe. Ja s’ha avançat per les xarxes socials, que es comptarà amb humoristes com Xavi Castillo, Eugeni Alemany, Ferran Gadea, Rebeca Valls, Carol Tomas, Oscar Tramoyeres, Patricia Sornosa, Purna Teatre, Patricia Espejo, Rafa Alarcón, Pepa Cases, Carlos Amador i Rafa Forner, entre molts altres.

Rodatge

El rodatge del programa s’inicia aquest mes de maig, durant els dies 28, 29 i 30. El Teatre Principal de Castelló serà l’escenari i s’està buscant públic per a assistir a les actuacions. L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat, l’únic requisit és ser major d’edat i apuntar-se a aquest enllaç, tu tries el dia i l’hora.

Comediants està produït per València Imagina Televisió (VITV) i, portarà a la televisió pública, alguns i algunes humoristes que mai ho hagueren pogut ni imaginar amb l’antiga Canal 9. La primera temporada es rodarà íntegrament a la capital de la Plana, quedant oberta la possibilitat de fer el programa itinerant.

Club de la Comèdia

 

Maria Juan

Si no coneixeu Maria Juan, és una humorista i actriu ontinyentina que actualment està involucrada en diversos projectes. Comparteix l’espectacle amb Eugeni Alemany anomenat No estem bé per teatres i Comedia a juicio amb Eva Cabezas i Raquel Sastre. També la podem veure als escenaris amb Las Noches del Club de la Comedia i a la televisió al programa Liarla Pardo de La Sexta.

Qui no sabem si actuarà a Comediants és el còmic professional de Montcada Rubén García. L’humorista assidu a la Chocita del Loro i La 8 Mediterráneo penjava un vídeo on criticava la intenció de Compromís de que es veja la TV3 al País Valencià. I ja de pas, fer humor amb un to clarament secessionista lingüístic i anticatalanista. Maria no es va poder reprimir i li va contestar.


Al final ambdós artistes van firmar la pau i han quedat per fer-se un cafenet, tindrem notícies de la reconciliació? Seguiu-los als seus comptes per no perdre’s el resultat d’aquesta amigable conversa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €