El tema inèdit de Charly Efe amb Valtonyc i més videoclips valencians

Vos portem una nova compilació de videoclips valencians. En aquest cas, 5 videoclips ben diferents que per alguna o altra raó ens han cridat l’atenció a la redacció de Tresdeu. La col·laboració de Charly Efe amb Valtonyc, l’últim videoclip de Novembre Elèctric, un seté avançament del nou disc de Chave, el debut de Negossiet Studio i un poc de pop comercial amb el benidormer Guillermo Fluxá.

Charly Efe & Valtonyc – Modo Hater

Nou tema inèdit del MC valencià Charly Efe amb Josep Valtonyc, malauradament, apurant les seues últimes hores de llibertat. Gravat, mesclat i masteritzat per Loren D amb el beat de Valtonyc. “Modo hater” és la segona col·laboració dels dos, després de “Fuego y rabia”.

Novembre Elèctric – Polaroids

Novembre Elèctric es despullen musical i anímicament amb aquesta cançó titulada “Polaroids”. Pertany al disc Quart Minvant (Primavera d’Hivern 2018), el nou disc de la banda produït per Pachi García i enregistrat, mesclat i masteritzat a Alisrecord el desembre 2017. El videoclip ha sigut realitzat per Blat i transmet tot el que la banda volia plasmar amb lletra i melodia.


Chave – Vida Fea

Seté videoclip i tema que coneixem de l’imminent disc del raper valencià Chave. Extraordinari exercici de creativitat, el de Chave, que està fent un videoclip de cada cançó del disc i ja ha anunciat que en breu publicarà el 8é. “Vida fea” està produït per Mezkla Dohnaire. El so és obra de Loren D i el videoclip d’Alfonso Guachu. Segons confessa el propi Chave, és el tema més personal del disc. Els preciosos plans de Port Sa Platja mereixen una menció especial.


Negossiet Studio – Caché

“Caché”, és la carta de presentació de Negossiet Studio, sobre on quedaran assentades les bases d’aquest nou projecte. En aquesta primera mostra, la lletra del Blarse i la producció de Goldexpensive ens porten un rap cru, sense floritures. Un gangsta rap dels 90 però que intenten actualitzar als temps de hui en dia.


Guillermo Fluxá – Alma Libre

El videoclip més “comercial” i poper de la compilació ve de la mà de Guillermo Fluxá. Primer single de presentació del que serà el seu nou disc 9 meses, que veurà la llum al setembre. “Alma libre” és un pop desenfadat, ballable i fàcil de memoritzar la lletra. Els paisatges de Calp junt al propi cantant protagonitzen el videoclip contat en clau narrativa.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
14
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €