El tema inèdit de Charly Efe amb Valtonyc i més videoclips valencians

Vos portem una nova compilació de videoclips valencians. En aquest cas, 5 videoclips ben diferents que per alguna o altra raó ens han cridat l’atenció a la redacció de Tresdeu. La col·laboració de Charly Efe amb Valtonyc, l’últim videoclip de Novembre Elèctric, un seté avançament del nou disc de Chave, el debut de Negossiet Studio i un poc de pop comercial amb el benidormer Guillermo Fluxá.

Charly Efe & Valtonyc – Modo Hater

Nou tema inèdit del MC valencià Charly Efe amb Josep Valtonyc, malauradament, apurant les seues últimes hores de llibertat. Gravat, mesclat i masteritzat per Loren D amb el beat de Valtonyc. “Modo hater” és la segona col·laboració dels dos, després de “Fuego y rabia”.

Novembre Elèctric – Polaroids

Novembre Elèctric es despullen musical i anímicament amb aquesta cançó titulada “Polaroids”. Pertany al disc Quart Minvant (Primavera d’Hivern 2018), el nou disc de la banda produït per Pachi García i enregistrat, mesclat i masteritzat a Alisrecord el desembre 2017. El videoclip ha sigut realitzat per Blat i transmet tot el que la banda volia plasmar amb lletra i melodia.


Chave – Vida Fea

Seté videoclip i tema que coneixem de l’imminent disc del raper valencià Chave. Extraordinari exercici de creativitat, el de Chave, que està fent un videoclip de cada cançó del disc i ja ha anunciat que en breu publicarà el 8é. “Vida fea” està produït per Mezkla Dohnaire. El so és obra de Loren D i el videoclip d’Alfonso Guachu. Segons confessa el propi Chave, és el tema més personal del disc. Els preciosos plans de Port Sa Platja mereixen una menció especial.


Negossiet Studio – Caché

“Caché”, és la carta de presentació de Negossiet Studio, sobre on quedaran assentades les bases d’aquest nou projecte. En aquesta primera mostra, la lletra del Blarse i la producció de Goldexpensive ens porten un rap cru, sense floritures. Un gangsta rap dels 90 però que intenten actualitzar als temps de hui en dia.


Guillermo Fluxá – Alma Libre

El videoclip més “comercial” i poper de la compilació ve de la mà de Guillermo Fluxá. Primer single de presentació del que serà el seu nou disc 9 meses, que veurà la llum al setembre. “Alma libre” és un pop desenfadat, ballable i fàcil de memoritzar la lletra. Els paisatges de Calp junt al propi cantant protagonitzen el videoclip contat en clau narrativa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €