Els destarifos de la iaia youtuber de Sueca

Porta 10 dies activa a Youtube i ja acumula 20 vídeos al seu canal. El seu espai s’anomena Els meus destarifos i en ell ens conta les seues reflexions, anècdotes i queviures del dia a dia. Maria Ángeles Morera, de Sueca així s’anomena també parla als seus vídeos de la seua família i de les seues amigues. María Ángeles demostra que les noves tecnologies i les xarxes socials no estan renyides amb l’edat. Així vos deixem un divertit vídeo on es conta que ella de “uela” no té res.

María Ángeles Youtuber

María Ángeles o Angelita és tot espontaneïtat. Del mateix mode que repassa notícies d’actualitat, de sobte es posa a cantar o a recitar poesia. L’únic delicte que li podem imputar és que quasi tots els vídeos estan en vertical, pecat de principiant. Poc a poc podrà anar millorant aquests xicotets detalls tècnics. Vos deixem també un altre vídeo amb el qual mostra la seua disconformitat amb la destresa lectora en valencià dels xiquetes i xiquetes falleres.

María Ángeles és una enamorada de la música, la poesia i del seu poble Sueca. I té frases molt “Top” que poden passar a la història com:

Les xiques de oro mos diuen, mos han fet 2 o 3 copetes i mos han rist… és que era massa. Em pense que encara em dura un poquet.

M’he sentit molt avergonyida de com lligen alguns xiquets falleros i falleretes en valencià. Mare de Déu, quina vergonya! Que trien alguns que ho facen bé, per l’amor de Déu.

Hui ha hagut «Una redada de xinos» Xinos! Jo em pensava que eren bones persones!

Sóc molt vanidosa i no vull agarrar el bastó. Açò vos ho dic a vosatros només, no vull agarrar el bastó.

Me’n recorde molt d’un refrany que deia la meua sogra. «Bienaventurados los que creen en el paso de cebra porque ellos verán a Dios.»

Me trobe una amiga i per educació tens que preguntar, com estàs? Xica! M’ha soltat el seu fardo de malalties que té.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €