Una escola de música on els professors són Zoo, Auxili i La Gossa

Si tens entre 10 i 30 anys i estudies música al curs elemental, mitjà o superior, pots apuntar-te a l’Escola Emergents de Xàtiva. Ja s’han obert les inscripcions per aquesta escola d’estiu que tindrà lloc del 2 al 13 de juliol de 2018 al Conservatori Luis Milán de la localitat la Costera. Dos setmanes repletes d’activitats on els alumnes s’agruparan per cordes, combos i grans agrupacions segons el nivell. Ací teniu el vídeo resum de la passada edició d’Emergent. Al 2017 van intervindre Xavi Sarrià i membres de La Gossa Sorda, Aspencat i Auxili entre d’altres.

L’objectiu d’Emergents és realitzar un gran concert de fi de curs, el qual tindrà lloc el 12 de juliol. Com podeu veure a la imatge, al concert participaran membres d’Auxili, Smoking Souls, La Trocamba Matanuska i Sis veus per al poeta. També Pep Gimeno “Botifarra” i Andreu Valor. Encara estàs a temps d’inscriure’t visitant aquest enllaç. Si eres alumne o alumna del Conservatori, de bandes o escoles de música i dansa de Xàtiva el preu és de 85€, en cas contrari el hauràs d’abonar 110€. Per a més informació visita la pàgina de l’Escola.

Emergents

Professorat

Un dels grans atractius d’aquesta escola musical és el seu professorat. No sols per la seua formació en música i pedagogia si no també per les seues reeixides carreres professionals. Per exemple tenim al saxofonista Toni Fort, membre actiu de Zoo i també col·laborador de La Raíz. També pertany a altres formacions com Sota’l Grau Fussió Band, Aureba i Xaluq.

També estarà Marcos Úbeda, trombonista i arranjador de Zoo i trombonista de La Gossa Sorda i Obrint Pas. Ha col·laborat, a més, amb Pep Gimeno “Botifarra”, Feliu Ventura, Disidencia, Boikot i Pirat’s Sound Sistema, entre d’altres.

El teclista, pianista i acordionista Joan Marc Pérez, conegut pel seu treball a Desgavell, La Gossa Sorda, La Raíz, Ki Sap i actualment a Auxili. Es professor de piano des de 2010.

El cofundador i percussionista d’Auxili, Gustau Garcia també hi serà. Ha col·laborat amb Obrint Pas, Tashkenti, Intokables Big Band, The Garatge Funk Trio, Batukem Tukada, Barcelona Clarinet Players, Xaluq i The dance crashers entre molts altres.

La representació internacional vindrà de la mà de la violinista veneçolana Mariana Morales i la pianista japonesa Sayuri Akimoto. La resta del professorat acumulen experiència docent i professional que toca l’excel·lència. Els directors Saül Gómez i Àlex Puchades, la flautista Patricia Sanchis, el clarinetista Marc Puertes, el trompetista David Martínez, el guitarrista Daniel Rengel i la dolçainera Cristina Martí. Un gran elenc baix la coordinació de Cristian Olivares i Carles Salvador.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €